Auto Plastov Povlak Výbava Obnoviť Plastov Reštaurátorskej Dlhá životnosť Plastov Výbava Hydrofóbny Poťah Čistiaci Prostriedok Na Odstraňovanie

€2.19 €3.13

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Používanie ekologických materiálov, neškodné a bez zápachu.Plasty Revitalizáciu zaobalenie nebude poškodiť vaše auto alebo iné kožené výrobky.

Plasty Reštaurátorskej Revitalizáciu Agent môže byť použitý na palubnej doske, rám dverí, dvere, panel, pneumatiky, pedále a iné auto plastov častí.Vhodný pre mnoho rôznych produktov, ako sú bundy, pohovky, atď.

Špecifikácia:

Názov: Plasty Časti Modernizáciu Agent

Čas použiteľnosti: 3 roky

Čistý: 100ml

Funkcia: Oprava starnutia/whitening/blednutiu automobilových plastov povrchu, hlboko vyživujú a rýchlo obnoviť pôvodné čierny lesk povrchu

Balenie Zoznam:

1 x Plastov Časti Modernizáciu Agent

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom živote.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[Nový Vzhľad] vyzýva Modernizáciu Agent pre Auto vytvárajú lesk a dokonalý lesk pre dlho-trvajúce iskru, premena vášho auta exteriéru a interiéru s novým pohľadom.

2.【Rýchle Zotavenie] vyzýva Auto Reštaurátorskej Agent poskytuje okamžitý jas, spomaľuje starnutie, a ľahko obrúsky preč nečistoty bez poškodenia exteriér vášho auta.

3.【Dobre Chránené] vyzýva Auto Plastov Povlak Výbava Restore je veľmi vyvinutý, šetrné k životnému prostrediu, ktorý nie je nebezpečný, superior náter, ktorý prenikne hlboko do plastov exteriéru tvoriť ochrannú vrstvu.

4.【Široké Uplatnenie] vyzýva Plastov Reštaurátorskej Revitalizáciu Agent môže byť použitý na palubnej doske, rám dverí, dvere, panel, pneumatiky, pedále a iné auto plastov častí.Vhodný pre mnoho rôznych produktov, ako sú bundy, pohovky, atď.

5.【Bezpečný Materiál] vyzýva Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, nemastné zloženie, Plastov Revitalizáciu zaobalenie je neškodný a bez zápachu, nebude poškodiť vaše auto alebo iné kožené výrobky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty