Kožené Cleaner Čistič A Kondicionér Auto Kondicionér Na Kožu Umývanie Auta Kit Ľahko Čistí A Chráni Všetky Vnútorné Povrchy

€9.38 €18.77

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Špeciálne Funkcie - efektívne vysporiadať s rôznymi zaschnutých škvŕn na kožené povrchy
  • Položka Hmotnosť - 500g
  • Druh Materiálu - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Kožené & Čistič Čalúnenia

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

SellingPoints:

1. Bezpečné a neškodné: Tento automobilový priemysel interiér cleaner neobsahuje škodlivé, ktorý by mohol poškodiť kožené alebo ľudské zdravie.Je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý čistí a účinne a jemne.

2. Široko Používané: Či už budete musieť vyčistiť domy, kancelárie, hotely, alebo elektrické spotrebiče, tento automobilový priemysel interiér cleaner dokáže spracovať akýkoľvek povrch.To funguje dobre na koža, vinyl, PP, a tkaniny, takže je ideálny pre čistenie sedan, SUV, nákladné vozidlo alebo RV nábytok.

3. Jednoduché Použitie: nepotrebujete žiadne profesionálne nástroje a zručnosti čistenie interiéru vozidla s týmto produktom.Jednoducho nastriekajte a utrite povrch rovnomerne s hubky, potom čakať na 5-8 minút na vzduchu vyschnúť.Vaše auto bude vyzerať čerstvejšie a nové v žiadnom momente.

4. Odolnosť Odstránenie: Tento produkt je možné účinne riešiť rôzne odolných škvŕn na kožené povrchy, ako sú nápoje, hlien, olejové škvrny, atď., keď sa koža čistá a hladká.

5. Jednoduchý na Prepravu: automobilový priemysel interiér cleaner je ľahká a ľahko sa prenáša, takže si môžete vziať všade so sebou a použiť kedykoľvek potrebujete na čistenie vášho auta.

Popis:

Aby sa vaše auto interiérov pohľade úplne nové s našou kožené cleaner.Naše špeciálne vyvinuté riešenie je ťažké na škvrny - napríklad nápoje a hlienu - ale jemný na koža.Jednoducho nastriekajte a utrite a tešiť sa z výsledkov.Náš vysávač, ktorý je široko používané a neobsahuje škodlivé .Plus, je to kompaktná veľkosť umožňuje ľahko nosiť so sebou na cestách.

Vlastnosti:

1. Názov produktu: kožené sedenie vysávač

2. Hmotnosť výrobku: 500 g

3. Veľkosť produktu: 5*5*15 cm

4. Produkt, materiál: Ostatné

Upozornenie:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Zoznam Produktov:

Kožené sedadlá čistič*1

Všetky recenzie

Príbuzné produkty