Auto Scratch Remover Poškriabaniu A Swirl Remover Kit Auto Poľských A Maľovať Reštaurátorskej Auto Scratch Remover Zložené Vody Čistič Škvŕn

€5.86 €7.32

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Goxfaca

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Predstavujeme nováčik-priateľské auto scratch remover.Naše mierne vzorec sa zaoberá nežiaduce škrabance a swirls bez porušenia banky.Vhodné pre všetky druhy automobilov škrabance, nebudete musieť platiť vysoké ceny, opraviť tieto opravy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Scratch Remover

Materiál: kvapalina

Kapacita: 100 ml

Čistý obsah: 100g

Veľkosť:

Opraviť riešenie: (cca.)16*4,5 cm/6.3*1.77 palcov

Uterák: (cca.)20*20cm/7.87*7.87 palcov

Hubky wiper: (cca.)7*3*1.7 cm/2.76*1.18*0.67 palcov

Balenie Zoznam:

Auto Scratch Remover*1

Uterák*1

Špongie poutierajte*1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nie je na Škodu pre Auto Povrch: Toto auto scratch remover je vyrobený z bezpečného zložky, ktoré budú nie poškodiť vaše auto povrchy alebo ovplyvniť pôvodnej farbe vášho vozidla.Je bezpečný pre použitie na všetky typy laku a môže účinne odstrániť škrabance, swirls, scuffs a oxidácii známky.

2.Obnoviť Farba je Lesk: Toto auto scratch remover efektívne opravy a obnoví vaše auto je farba riešenie nežiaducich škrabance, swirls, vodné škvrny a iné nečistoty.Obnoviť vaše auto lesk, zvýšiť jeho hodnotu, a ušetriť peniaze na opravy s týmto ľahko použiteľné výrobku.

3.Jednoduchý Štart: Priniesť jednoduchosť auto škrabance s našimi špeciálne navrhnuté odstraňovač kit, ktorý obsahuje hubky a uterák.To je ideálne pre začiatočníkov a opravy vonkajšie chyby, takže vaše vozidlo bude dobre vyzerať ako nové v žiadnom okamihu.

4.Nákladovo Efektívne Riešenie: Bez porušenia banky, obnoviť vaše auto lesk s našimi scratch remover.Zbaviť škrabance a scuffs ekonomicky, bez potreby pre nákladné opravy.Rozlúčiť sa vysoká služby poukážky a dobrý deň, na nové vyzerajúce auto.

5.Široké Spektrum Aplikácií: Od menšie poškodenia laku na necht škrabance škrabance na dvere, kľučky, naše auto scratch remover je ideálnym riešením.Vhodné pre všetky druhy automobilov škrabance, môže aj poľské farby swirls, obnovenie vášho auta krásu bez námahy.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty