Kondicionér Na Kožu Balzam Prírodných Zložiek Kože Údržba Príslušenstvo Auto Kožené Sedadlá Poľský Čistič Na Volante

€7.61 €15.23

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Hmotnosť - 1.00kg

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento praktický kožený výživný krém je všetko, čo potrebujete pre high-kvalitný zážitok z jazdy.To zabraňuje praskaniu a vyblednutiu bez nutnosti umývanie.Jeho vzorec môže byť tiež použitý na iné diely pre maximálnu ochranu.Dať vaše kožené starostlivosť, ktorú si zaslúži s kvalitnými krém.

Špecifikácia:

Názov produktu: Koža Cleaner Kondicionér

Hlavné funkcie: zasklenie/olej suplementácia/crack prevencia a prevencia starnutia

Rozsah použitia: Kožené autosedačky/interiér

Kapacita: 120ML

Forma: Krém

Balenie Zoznam:

1pcs*Kožené Cleaner Kondicionér

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Celkové Transformácia: Naše Kondicionér na kožu prináša kompletnú transformáciu na vaše kožené výrobky.Dáva im dobre udržiavaný nový vzhľad, ktorý nebude ľahko slabnúť a obnovuje pôvodnú farbu a zároveň čistenie ťažké škvrny.Užite si dlhotrvajúcu farebnosť, ktorá zabraňuje popraskaniu.

2.Prirodzené Farby Reštaurovanie: Oživiť vaše kožené prirodzenú farbu živosť s našimi kondicionér.Vzorec hlboko preniká a obnovuje bez zmeny pôvodnej farbe alebo poskytnúť akékoľvek doplnkové farby funkciu.Skúsenosti bezfarebný lesk a skutočne prirodzený povrch.

3.Rozšírené Kožené Kvality: Opraviť a obnoviť vaše kožené výrobky bez námahy s našimi Kondicionér na kožu, predstavovať hubica kefa, hlava pre jednoduché a jednotné uplatňovanie.Rozlúčiť na špinavé ruky a dobrý deň, na lesklé, ako-nový povrch na vaše kožené výrobky.

4.Veľmi Pohodlné: tento praktické kožené výživný krém získať požadovaný výsledok.Jednoducho rovnomerne nastriekajte kožené povrchy, jemne ich utrite bez bielizne, a mať radosť z hladký a žiarivý povrch.

5.Viacúčelový Nástroj: Naše kondicionér na kožu je ideálne riešenie pre zachovanie a obnovu prírodných krás vaše kožené veci.Ideálny pre rukavice, oblečenie, tašky, a široko používané kožené topánky, to zabraňuje praskaniu, vyblednutiu, a farbenie pričom mäkký a hladký pocit kože.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty