Auto Foam Cleaner Spray Auto Obnovenie Sprej Non-Dráždi Kožené Dekontaminácia Prenosné Auto, Dom Pena Čistič Eur

€6.97 €13.95

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh Materiálu - Kvapalina
  • Položka Hmotnosť - 100g
  • Položka Objem - 80ml
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Kožené & Čistič Čalúnenia

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Interiéru vozidla Foam Cleaner je jednoduchý spôsob, ako chrániť vaše auto koža a ostatné interiérové materiály.Nebude to spôsobiť vyblednutie, prasknutie, alebo kalenie do kože a bude udržiavať jej lesk a pružnosť pomocou bezpečné a non-dráždivé látky.

Špecifikácia:

Meno: Auto, Interiér Pena Čistič

Hmotnosť: cca 100g

Veľkosť: asi 3,6*13,2 cm (1.41*5.19 inch)

Pripomienka: veľkosť Produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky

Balenie Zoznam:

Interiéru Vozidla Pena Čistič*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Čistenie Pohodlne: Bez použitia profesionálne čistiace zariadenia, tento interiéru vozidla pena čistič môže účinne odstrániť mastnoty, prachu a nečistoty z vnútra, takže vaše auto vyzerať úplne nové.

2.Žiadne Poškodenie Kože: Používať bezpečné a non-dráždivé látky, to nespôsobí poškodenie kože ako vyblednutiu, prasknutie, a kalenie, a bude udržiavať lesk a pružnosť kože.

3.Ideálny pre Interiér: nebude To spôsobiť vyblednutie, prasknutie, alebo kalenie do kože a bude udržiavať jej lesk a pružnosť pomocou bezpečné a non-dráždivé látky.

4.Jednoduché ovládanie: Keď vnútra povrch je čistý a suchý, jednoducho nastriekajte čistič na to a utrite ho rovnomerne s uterákom získať požadovaný efekt a bez oplachovania alebo leštenie.

5.Široko Používané: Tento penový čistič môžu byť použité na čistenie kože komponenty, riadiace panely, alebo kľučky.Pracuje s rôznymi materiálmi pre dekorácie interiéru, čím ušetríte čas a peniaze.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty