Snehové Reťaze na Pneumatiky Trakciu na Snehu, Blate Bezpečnosti Pneumatiky, Reťaze Pre Pneumatiky Šírka 6-12in 8pcs Trakciu na Snehu, Blate Bezpečnostné Reťaze na Pneumatiky

€35.16 €70.32

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pripravte sa na všetky zimné havárií s našimi opotrebovaniu snehové reťaze, ideálne pre vozidlá Suv.So silným húževnatosť, nie je potrebné, na presun vozidla chcete nainštalovať.Ideálne pre asistenčná a pokoj na zasnežených cestách.

Názov produktu: Snehové Reťaze

Produkt color: čierna

Veľkosť produktu: 85*13 cm

Materiál: guma + oceľové klince

Zoznam:

Snehové Reťaze x8pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jazdiť Bezpečne Cez Zimu: Vychutnajte si všetky-ochranu proti poveternostným vplyvom s našimi Snehové Reťaze.Vďaka -50C low-odolnosť voči teplotám, nemajú crack, alebo zlomiť.

2.Univerzálne Uchytenie: Tieto snehové reťaze sú vhodné pre všetky modely áut s pneu šírka v rozsahu 6-12in, vrátane všeobecného modelu auto, SUV a ľahkých nákladných automobilov.Sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

3.Jednoduchá Inštalácia: Nie je potrebné presunúť vozidla alebo vzlietnuť, pneumatiky, stačí zabaliť snehové reťaze okolo kolies a upevnite ich s nastaviteľné napätie popruh pre rýchle nakladanie a vykladanie, ktoré v priebehu niekoľkých minút.

4.Bezkonkurenčné Trakciu: S tvrdené oceľové klince pre vynikajúcu priľnavosť výkon, naše snehové reťaze sú spoľahlivou voľbou pre ľadové a zasnežených cestách.Ich silná húževnatosť zabraňuje poškodeniu a non-slip dizajn zaisťuje stabilitu pre bezpečný zážitok z jazdy.

5.Praktického využitia: S týmito snehové reťaze v kufri vášho, ste vždy pripravení na neočakávané zasnežených podmienkach.Ideálne pre prípad núdze, drsné terénoch, blato, a ľadu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty