Injektor Cleaner 256ml System Cleaner Univerzálny Multifunkčný Uhlíka Depozície Cleaner Ochranné Motor Cleaner

€10.10 €14.43

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - 256ml

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento olej prísady obsahuje silný nano zložky, ktoré pomáhajú olej spáliť viac úplne vo váš motor.To má za následok zvýšený výkon, zníženie hluku motora a podstatné olej úspory.Ideálna na osobné použitie.

Špecifikácia:

Typ Projektu: Engine Cleaner Prísady

Netto obsahom: 256ml

Produkt funkcie: uložiť olej, ochranu motora, čistenie výfukových oleja, zníženie hluku, predĺženie životnosti motora, odstraňovanie oxidu vklady, a zvýšenie výkonu.

Vhodné modely: väčšina modelov na trhu

Návod na použitie: Nalejte prísada do oleja tank pred reoiling, a potom začať reoiling

Balenie zoznam:

Motor Cleaner Prísady*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Olej Atomizáciu: Tento olej system cleaner odstraňuje vodu, absorbuje koloidov a vlhkosti v benzíny na podporu dokonalé spaľovanie.S jeho nano zložky, chráni motor pred opotrebovaním a roztrhnutím.To tiež zlepšuje olej atomizáciu, výsledkom je zlepšenie výkonu a počtu najazdených kilometrov.Upgrade vášho vozidla s týmto revolučný produkt.

2.Účinnosť Booster: aby váš motor beží hladko s našej vysokej kilometrovej životnosti oleja system cleaner.Jeho oxidačné činidlá podporovať kompletný spaľovanie oleja, zníženie spotreby nafty a emisií.Uložiť olej, pričom je eko-šetrné a ísť s dôverou.

3.Ochrana motora: Naše Oleja System Cleaner Vysoký Kilometrový výkon poskytuje ideálne ochrana motora tvorí ochranný film, ktorý záruky proti opotrebovaniu, čím sa šetrí ropy a zvýšenie výkonu.

4.Zlepšený Výkon Vozidla: Tento olej system cleaner môže znížiť hluku motora zlepšením účinnosť spaľovania a mazací olej injekčne.To môže urobiť zážitok z jazdy kľudnejšie a pohodlnejšie, a to najmä pre vysokú kilometrovú životnosť vozidlá.

5.Skvelý Darček: Zvýšiť vaše vozidlo, výkonnosti a efektívnosti pri tejto vysokej kilometrovej životnosti oleja system cleaner: ideálny pre osobné použitie.Dať to ako premyslené darček ukázať svoju starostlivosť a záujem o rodinu, kolegov a priateľov, ktorí vlastné auto.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty