Deicer Sprej Na Aute Čelné Sklo, Okamžite Sa Topí Ľad V Zime Mráz Stierač Tekutiny Topení Snehu Odmrazovanie Tekutý Čistič Pre Auto Okno

€3.42 €4.89

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Modelu - Deicer Sprej
  • Položka Druh - Protimrazová Ochrana
  • Špeciálne Funkcie - Topí Ľad V Zime Mráz Deicer Sprej
  • Externé Testovanie Certifikácia - ce
  • Druh Materiálu - Kvapalina
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - 60ml

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zložky, ktoré sa rýchlo znížiť na bode mrazu ľadu a snehu, nikdy to nebolo jednoduchšie udržiavať jasnú viditeľnosť počas jazdy.Náš vzorec tiež účinne čistí nečistoty a mastnotu škvrny od skla.Plus, je to ľahké!

Špecifikácie:

Názov:Sklo Deicer

Kľúčové slová: bod topenia snehu

Kapacita: približne 60ml

Hmotnosť brutto:o 112g

Výrobok prísady: deionizovanej vody, soľ, biopolyols, alkohol pomocné inštitúcie agentov, povrchovo aktívne látky

Veľkosť balenia: (cca.)6.2*5.8*10.2 cm/2.44*2.28*4.02 palcov

Veľkosť produktu: (cca.)3.5*9.3*13.8 cm/1.38*3.66*5.43 palcov

Balenie Zoznam:

1*Kvapaliny Ostrekovača Čelného Skla

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle Odmrazovanie: rozlúčiť sa tvrdohlavý mráz na aute čelné sklo s našimi Deicer Sprej.Jeho rýchle odmrazovanie systém účinne rozpúšťa ľad a sneh, čo vám umožní ľahko utrite ich preč pre jasnejší pohľad na ceste.

2.Rozšírené Antifog Technológia: Táto deicer sprej účinne zabraňuje automobilových skiel z hmlové v studenom alebo vlhkom prostredí, zlepšenie jazdy viditeľnosť a bezpečnosť.

3.Rýchlo Pôsobiaci Deicer: Naše deicer sprej rýchlo roztápa ľad a sneh na aute windprotects znížením na bode mrazu.To znamená, že sa bezpečne a prirodzene sa topí ľad, bez poškodenia sklenené povrchy alebo škrabkanie vašej stierače.

4.Vymazať Zobrazenie: Vychutnajte si jasný výhľad počas jazdy s našimi deicer sprej.Obnoví lesk a transparentnosť sklo, efektívne čistenie nečistôt a olejové škvrny bez zanechania akýchkoľvek doľava alebo škrabance.Tento univerzálny sprej slúži aj ako silný prací prostriedok, odstránenie mastnoty z rôznych povrchoch.

5.Jednoduchá Aplikácia: Nastriekajte na Vašej Ceste k Jasné, čelné Sklo.Tento Deicer Sprej na Aute čelné Sklo má sprej dizajn, ktorý umožňuje aj rozprašovanie a pokrýva veľkú plochu.Jednoduché a pohodlné ovládanie znamená, že už viac škrabanie alebo utieranie ľadu.Bez námahy sprej a ísť s našimi ľahký-k-používať sprej dizajn.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty