Auto Anti-Fog Obrúsky Anti-Fog Handričku Pre Auto Spätné Zrkadlo Anti-fog Handričku Pre Auto Spätné Zrkadlo SUV čelné Sklo Objektívu Auto

€3.28 €4.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Auto Anti-Fog Obrúsky
  • Položka Hmotnosť - 130g
  • Špeciálne Funkcie - anti-fog handričkou
  • Položka Objem - čistiaca handrička
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Predstavujeme naše auto anti-fog obrúsky!Udržiavať sklo čisté a transparentné, aby vaša vízia jasné, zatiaľ čo šetrí čas a námahu.Zabrániť sklo z chipping alebo popraskanie pokoţky.Ideálny pre vaše auto!

Špecifikácie:

Veľkosť:(cca.)16 x 14 cm/6.3 x 5.51 palcov

Materiál: netkanej textílie

Balenie Zoznam:

1pc x auto anti-fog wipe

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Crystal Clear: Vychutnajte si čisté a číre sklo s naše auto anti-fog obrúsky.Mäkké a poškriabaniu zdarma-čistenie zabezpečuje transparentné sklenené povrchy pre bezpečné a príjemné jednotky.Na netkaného materiálu, ďalej zabezpečuje dlhú životnosť, zatiaľ čo eko-ústretovosť, je bonus.

2.Rýchle Hmla Prevencia: rozlúčiť sa hmle-up okien s našou auto anti-fog obrúsky.Naše silné hmla odstránenie formule účinne zabraňuje hmly na sklenené povrchy a rýchlo vyčistí preč pre krištáľovo jasnú víziu na ceste.

3.Dlhodobý Anti-Fog: Nie je potrebné uplatňovať, často!Aby sa vaše auto windows hmla-zadarmo pre dní s našim dlhodobým anti-fog obrúsky.Užite si trvalé a efektívne výsledky, zatiaľ čo šetrí váš čas a úsilie.Skúsenosti jasný pohľad každý zážitok z jazdy.

4.Rozšírené Tienenie: Štít vaše auto windows s našimi anti-fog obrúsky, ktoré poskytujú vynikajúcu ochranu proti zahmlievaniu a zabrániť sklo z chipping alebo popraskanie pokoţky.S viacvrstvových ochrany, tiež zvýšiť odolnosť skla, čo vám dáva pokoj na ceste.

5.Všeobecne Platné: Nenechajte hmla zničiť váš výlet!Naše auto anti-fog utierky sú ideálne pre vozidlá Suv, nákladné autá, cestovanie, karavany, Prívesy, konvertibilných zariadení i viac.Zabraňujú hmla budovanie a zabezpečenie ostré, jasné zobrazenie, takže môžete cestovať bezpečne a s dôverou v každom počasí.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty