Šťastný Garážové Brány Pozadie Tvorivé Bunny Tulipán Pozadí Banner Na Dvere, Žalúzie, Špeciálne Tkaniny Tému Plagát, Fotografia

€8.04 €16.09

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Veľkonočné Foto Pozadie Extra Veľké Garážové Brány Banner
  • Vzor - Zviera
  • Materiál - Handričku
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

Vytvoriť S easonal Atmosféru : veľká noc, Garážové brány Banner je navrhnutý s vzory bunny, čerešňové kvety, tulipány, zelený trávnik, farebné vajcia, atď, bohaté na jarné a Veľkonočné prvky, vytvárať strong festivalu atmosféra vo vašej domácnosti.

Žiarivé Farby : veľká noc, Garážové brány nástenná maľba je navrhnutý v 4 veľkostiach, aby vyhovoval vašim zdobenie potreby, dostatočne veľký, aby sa zavesiť na garážových dverí alebo steny, a zdobia svetlé farby, ktoré ľahko upútať pozornosť okoloidúci.

Veľmi Kvalitné Tkaniny : veselú veľkú noc Pozadí je spracované s jemným vyhotovením pre nádherné detaily, vyrobené z spoľahlivé polyester textílie pre veľkú odolnosť a môžu byť zobrazené na dlhú dobu.

Rozšírené Adopcie : veľká noc, Garážové brány Výzdoba je široko používaný pre mnohých prípadoch môžu byť zavesené na akékoľvek veľké steny alebo oblasti, ideálne pre rodinné domy, školy, parky, garážové dvere, kostoly, a komunitných centier.

Ideálne pre Strany : Veľkonočné Fotografiu B ackdrop je ideálny pre Veľkonočné, jarné, a iné tematické strany, prináša pocit šťastia a teplo, ideálny doplnok do vášho domova.

Popis:

Toto Veľkonočné Foto Pozadie je pekné dekorácie na rôzne strany, vrátane Veľkonočné strany, vajcia hunt strany, a narodeninové oslavy, tiež sa odporúča pre ozdoby v interiéri a exteriéri.

Funkcie:

Môžete zavesiť na w všetkým a dvere, čím sa umožní zábavné Vianočné photo booth kulisu pre prijatie strán obrázkov.

Krásne festival vzory pomáhajú vytvoriť festival atmosféra.

Jednoduchá inštalácia a skladovanie.

Špecifikácia:

Si ze

Odpoveď: asi 150* 100 cm/59*39.3 v

B: asi 220*150 cm/86.6*59in

C: asi 270*180 cm/106.2*70.8 v

D: asi 300*250 cm/118.1*98.4 v

Materiál: polyeste r handričkou

Balenie zoznam:

1*Veselú Veľkú Noc Pozadie

Všetky recenzie

Príbuzné produkty