Vianočný Stromček Žiari Prívesok Vianočný Stromček, Drevené Ozdoby Atmosférický Vianočné Ozdoby Na Zábradlie Zábradlie Vianoce

€4.19 €8.38

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vyrobené z dreva a predstavovať klasické Vianočné prvky, tieto prívesky sú ideálne pre držadlá a spolužiakov.Okrem toho si môžete vychutnať dlhú výdrž batérie pre kontinuálne dovolenku fandiť.

Špecifikácie:

Produkt materiál: Drevo

Hmotnosť výrobku: cca 50g

Veľkosť produktu: (cca.)11*8*3 cm/4.33*3.15*1.18 palcov

Batéria model: CR2032*1

Farbu svetla: Teplá

Balenie Zoznam:

1pc*Vianočný stromček žiari prívesok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trvalo udržateľný Pocit: Tieto Vianočný stromček žiari prívesky sú vyrobené z dreva, ktoré je robustné a odolné.Sú tiež ekologické, pretože neobsahujú žiadne škodlivé látky, alebo iných.

2.Slávnostné Dekorácie: Vytvoriť príjemnú Vianočnú atmosféru s našimi Vianočný stromček žiari prívesok.Klasické Vianočné prvky a teplá žiara magicky zvýšiť svoju dovolenku dekor.Pozastaviť ich s lanko pre jednoduché používanie a sledujte, ako vaše domáce transformovať do slávnostné divov.

3.Dlhotrvajúci Lesk: Pozdvihnúť vaše Vianočné dekorácie s našimi žiariace prívesky, ktoré sľubuje dlho výdrž batérie.Vyrobené z odolného dreva, tieto osvetlené ozdoby vytvoriť príjemnú atmosféru a môže byť pozastavené kdekoľvek.

4.Univerzálne Dekorácie: Osvetliť vašu dovolenku ducha s týmto Vianočný stromček žiari prívesok.Pozastaviť sa na vaše dvere, steny, zábradlia, okenné, alebo akékoľvek iné miesto, ak chcete pridať kúzlo a fandiť.Ideálny pre viaceré scény a príležitosti, ako dom, firmu, alebo party.

5.Spoločenský Ozdoby: Tento Vianočný stromček žiari prívesok nielen slúži ako krásne drevo ornament s svetlami, ale aj spôsob, ako šíriť dovolenku povzbudiť svojich priateľov, rodinu, susedov, a spolužiakov, takže je ideálnou voľbou pre zdieľanie slávnostné ducha.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty