3ks Vianočné Mini Darčeky Box Ozdoby 2023 Vianočný Stromček Prívesok Dekorácie pre Domov Vianočný Strom Visí Navidad Party Decor

€3.47 €6.31

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Súbor Typ - no
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Nádherné Dekorácie: Pozdvihnúť vašu dovolenku dekor s naše Vianočné Darčekové Krabice.K dispozícii v štyroch farbách, tieto pekné krabice funkciu vzory, ktoré dokonale zodpovedajú vašim doma štýl, a bude spĺňať vaše rozmanité Vianočné dekorácie potreby.

2.Užívateľsky Prívetivé: Šíriť ducha dovolenku s našimi Vianočné darčekové krabice, ľahko zavesiť na svoj strom s zahrnuté zlaté lano, alebo zdobiť dvere, steny, a kachle, vytvorenie bezproblémové, slávnostné skúsenosti.

3.Opakovane Materiál: Tieto Vianočné darčekové krabice sú navrhnuté s ľahký, bez zápachu interiér pena, ktorá nebude vážiť si dole alebo spôsobiť nepohodlie.Tiež sú vyrobené z opakované použitie materiálu, ktorý je odolný.

4.Dômyselne Vyrobené: Tento pozoruhodný Vianočného darčeka chváli očarujúce pruhovaný vzor dizajn, ktorý pridáva na radostnú atmosféru prázdnin.S bezchybné spracovanie, to je vaše dary vyniknúť a šíriť fandiť okolo.

5.Komplexné Aplikácie: Šíriť ducha dovolenku s našimi Vianočné Darčekové Krabice.Určené pre široké použitie, tieto boxy sú ideálne pre zdobenie stromov aj v interiéri a exteriéri, a aby pre teplé a slávnostné darček pre rodinu a priateľov.

Zápas domácej štýl a zlepšiť dovolenku šťastia, ich využitie pre dekorácie na dvere, steny, kachle, a dokonca aj Vianočné stromčeky.Vyrobené s trvanlivé materiály, tieto polia sú musia mať pre všetky Vianočné nadšenec.

Špecifikácia:

Názov: Vianočný Darček Box Prívesky

Materiál: pena

Jednotlivé veľkosti: (cca.)6*6*8.5 cm/2.36*2.36*3.35 palcov

Celý box veľkosť: (cca.)17*8.5*12 cm/6.69*3.35*4.72 palcov

Množstvo: 3 ks

Balenie Zoznam:

3* Vianočného Darčeka Prívesky

Všetky recenzie

Príbuzné produkty