Kvety Plastové Rastlín Podporu Hromadu Držiak na Stojan kolo pre paradajky Skleníkových Usporiadanie Rod Orchard Garden Bonsai Nástroj

€2.72 €3.89

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

5 ks Kvety Plastové Rastlín Podporu Hromadu Držiak na Stojan kolo pre paradajky Skleníkových Usporiadanie Rod Orchard Garden Bonsai Nástroj

Veľkosť: 15 cm/25 CM

Materiál: plast

Farba: zelená

Obsah Balenia

2/5 ks* Rastlín stojan

Funkcie:

1.100% úplne nové a vysokej kvality.

2.Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie.

3.Prop až rastliny, rastlinné kvet rastie rovné a zdravé.

4.Účinne zabraňujú viniča z rozmiestnenie.

5.Odolné a ochranu rastlín proti silný vietor, silný dážď, alebo ich vlastné ťažkých kvetov atď.

6.Prepojené s viac rastlín podporuje, pomôcť vytvoriť upratané hranice a udržiavať cesty, otvoriť, pridať estetické odvolanie.

Merania:

Tgreat pre väčšinu krovité rastliny, ako sú ruže, pivónie, kužeľ, kvety, atď., a viniča rastliny ako tekvica, uhorka, melón, paradajky, atď.

Je Teda Veľmi Robustný:

Rastlina podperný krúžok je vyrobený z odolného plastu, ktorý je odolný proti deformácii, zabrániť pobočky a vinič od rozmiestnenie a pádu, ochranu rastlín proti silný vietor, silný dážď, a ich vlastné ťažkých kvetov, pomôcť vytvoriť upratané hranice a pridať estetické odvolanie.

-- Semi-circular dizajn:

Tieto plastové rastlín klietky sú navrhnuté v pol-kruhový tvar.Môžete umiestniť v jednom podniku v akejkoľvek polohe, spojiť sa s 2 alebo viac podielov na formu kruhové štruktúry, získať výraznejší účinok, dobre podporu a ochranu stonky rastliny.

Široký Aplikácie:

-- Odolné a ochranu rastlín proti silný vietor, silný dážď, alebo ich vlastné ťažkých kvetov;Prop až rastliny, rastlinné kvet rastie rovné a zdravé;Účinne zabraňujú viniča z rozmiestnenie;Prepojená s viac rastlín podporuje, pomôcť vytvoriť upratané hranice a udržiavať cesty, otvoriť, pridať estetické odvolanie

Jednoduchá inštalácia:

- Naše semi-circular rastlín stojan sa ľahko inštaluje.To trvá len niekoľko krokov pre vloženie stojana do malej diery v strede oblúka, potom ju zatlačte do pôdy a nastavte jeho polohu, len pár krokov môžete starať o svoj závod, rýchlo, efektívne na podporu rastlín až vyrastal.

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty