16Pcs Ružová Halloween Bat Stenu, Nálepky 3D Samolepky na Stenu Strašidelné Decos Rekvizity Slávnostné DIY Domáce Stenu Halloween Dekorácie

€0.36 €0.52

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pridať roztomilý dotyk na Halloween, dekor s našimi Ružová 3D Netopierov!Jednoduchý na používanie, naše dekorácie môžu byť zavesené na steny, dvere a okná, v interiéri aj exteriéri.Nastaviť strašidelné scény do októbra!S dlhým využiť čas, je ideálny pre vaše dievča je Halloween party dekorácie.

Špecifikácia:

Názov Výrobku: Ružová Bat Samolepky Na Stenu

Materiál: pet

Hmotnosť: 13.5 g

Balenie zoznam:

Ružová Bat Samolepky Na Stenu*16

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostnú Atmosféru: Odkryť skutočný potenciál Halloween, dekor s našimi ružová bat samolepky na stenu.Ideálne pre Halloween party dekorácie, tieto 16 kusov 3D bat stenu decor pridať dotyk roztomilosť a spookiness do každej miestnosti.Ľahko aplikovať a odstrániť, sú musia mať pre svoje dievčenské ružové halloween dekorácie.

2.Rýchle a Zábavné Dekor: Tieto ružové bat samolepky na stenu sú jednoduchý spôsob, ako pridať niektoré strašidelné atmosféru vášho domova.Funkciu obojstranná páska, ktorá sa ľahko drží sklo, dvere a iné miesta.Môžete ohnúť bat krídla do rôznych tvarov vytvoriť viac realistický efekt.Tieto bat obtlačky sú flexibilné a zábava pre všetky príležitosti.

3.Spoľahlivý Domov Človeka: Premeniť váš priestor ľahko s našimi ružová bat samolepky na stenu.Nepremokavé PET materiálu zaisťuje žiadne poškodenie steny po odstránení počas redesigns.Ideálny pre strašidelné indoor/outdoor scény v októbri.

4.Bezpečný Materiál: Tieto ružové bat samolepky na stenu sú vyrobené z vysoko-kvalitného PET materiálu, ktoré sú odolné s dlhou životnosťou.Môžete ľahko aplikovať na všetky hladké povrchy a ich odstrániť bez zanechania akýchkoľvek doľava.

5.Vhodné Použitie: Pridať dotyk tajuplný eleganciu zvýšiť Halloween aura, a vydesiť svojich hostí.Ideálne pre vnútorné a vonkajšie dekorácie, tieto nálepky môže pozastaviť na steny, dvere a okná, ako aj stromy, trávnaté plochy a garáže.Aby Halloween nezabudnuteľné s týmito desivo krásnou nálepky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty