Umelé Návnady Na Rybník Vábničiek Umelé Návnady Rybník Dekor Plávajúce Falošné S Elegantná A Praktická Dekorácia Na Jazero, Bazén Alebo Bazén

€14.80 €29.60

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Rybník Umelé Návnady

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pridať niektoré eleganciu a šarm svoj vonkajší priestor s týmto rybník umelé návnady.To môže byť umiestnený v poli, alebo plávajúce na vodnej hladine, kde sa bude pohybovať pod vietor a vytvoriť prirodzený efekt.Či už si chcete vyzdobiť váš bazén, rybník, jazero, alebo trávnik, tento rybník umelé návnady bude krásny a pútavý displej.To je tiež skvelý darček na Vianoce, alebo akejkoľvek príležitosti.

Špecifikácia:

Názov produktu: Rybník umelé návnady

Produkt Materiál: kvalitný materiál PE

Balenie Zoznam:

Rybník Umelé Návnady * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Realistické A Rafinované: Tento rybník umelé návnady je krásnym doplnkom vašej záhrady.Má veľmi rafinované a jemná biela, ktorá vyzerá veľmi realisticky a elegantné.Vaša záhrada bude vyzerať krajšie s týmto rybník umelé návnady.

2.Silný Materiál: Tento realistický umelé návnady je vyrobený z vysoko-kvalitného PE materiálu, ktorý je odolný, robustný a izolované.Môžete ju umiestniť v poli, alebo nechať to plávať na hladine vody, pridať krásy a elegancie do vašej rybník.

3.Užitočné A Funkčné: Tieto plávajúce s pre rybníka sa podobajú skutočné návnady, ktoré sa pohybujú s vetrom, vytvorenie presvedčivý dojem.Môžu plašiť voľne žijúcich zvierat, z poškodenia vašich malých miláčikov v dvoroch alebo rybníkoch.Môžu plávať na vodnej hladine bez spadol, čo je praktické a užitočné.

4.Všeobecne Platné: Bez ohľadu na to, kde chcete použiť tento rybník umelé návnady, sa zmestí v perfektne.Môže byť umiestnená vo vašej zemi rybník, bazén, jazierko, alebo dokonca kúpeľňu.To bude pridať dotyk realizmu a kultivovanosti vody dekor.

5.Pôvabný Darček pre Všetkých: umelé návnady na Rybník je perfektný darček pre každú príležitosť.Má realistické a elegantný vzhľad, ktorý uchváti vaše rodiny, blízkych a priateľov.Pretože je to tak krásne, to je skvelý spôsob, ako ozdobiť váš rybník a pridať nejaké kúzlo na vašej záhrade.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty