Mini Žaba Figúrky 100ks Miniatúrne Krajiny DIY Plavidlá, Matný Hladký Roztomilý Svetlo Mini Žaba Figúrky Pre Rozprávková Záhrada Miniatúrne

€7.98 €20.46

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Materiál - Plastové
  • Príležitosti - Vianoce
  • Číslo Modelu - 100ks Moss Krajiny Ozdoby
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pridať dotyk prírody vášho priestoru s našimi Malé Žaby!Tieto ľahké a odolné žaby splniť vaše dekorácie, potreby pre rôzne príležitosti.Ich elegantný vzhľad z nich robí ideálne dekor ks pre každú izbu.Získajte vy teraz a užívať si krásu prírody v interiéri!

Veľkosť; 1.7*1,5 cm/0.6*a 0,5 v

Materiál; živica

Hmotnosť, 1.85 g/0.06 oz

Zoznam:

mini žaby*1pack(100ks)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Obrovské Množstvo: S 100ks mini žaby, môžete uspokojí vaše rozmarný nápady a plniť rôzne dekorácie potreby.Či už chcete pridať nejakú zábavu na vašej záhrade,

2.Cestovanie-Veľké Spoločníci: Tieto mini žaby sú len 0.7*6.2 cm veľkosť, takže je ľahké vziať kamkoľvek idete.Tiež sú ľahké a jednoduché skladovanie a prepravu.

3.Široko Použitie: Skvelé pre vytvorenie víla, záhrada, kontajner záhrady, terária, alebo miniatúrny záhrady, tieto žaby sú univerzálne pre rôzne príležitosti, ako sa vám páči.

4.Zvýšenú Odolnosť: Vyrobené z pružného živice, tieto žaby ponúka vynikajúcu odolnosť.Zložité detaily a živé umelecké dielo vytvoriť realistický displej.

5.Hladký Matný Povrch: roztomilé žaby dizajn dodáva zaujímavá a zábavná dotyk na váš črepníkové rastliny, čo je dekoratívny doplnok k akejkoľvek záhrady alebo na balkón.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty