Palivová Nádrž Tvar Vianočné Palivovej Nádrže Prívesok Nové Drevené Herné Konzoly Peňažné Klip Festival Ornament Čerpacie Stanice Červená Peniaze Držiteľ

€1.26 €3.16

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Špecifikácia:

Materiál: Drevené

Veľkosť: 11.43*11.43*4.5*4.5 v

Balenie obsahuje:

1PC Vianočné Palivovej Nádrže Prívesok

Funkcie:

1,Zábavné Plynu Môže Klip Peniaze Ornament:Hľadáte jedinečné a praktické Vianočný darček?Tento Plyn Nakupovanie Peniaze Ornament je ideálnou voľbou.Slúži ako roztomilý dekorácie pre váš Vianočný stromček a zároveň zdvojnásobenie ako malé peniaze box.

2,Vianočné Plyn Peniaze Ornament:Kombinovanie náklady na plyn s sviatočný duch Vianoc, táto drevená ozdoba je naozaj one-z-za-druhu.Dodáva krásny dotyk do každej rodiny Vianočný stromček a zároveň slúži ako pripomienka, aby zvážila, plyn nákladov počas dovolenku cestuje.Objatie prázdnin a udržať vaše plynu náklady na pamäti, s týmto oko-lov drevené ozdoby.

3,Tvorivé Vianočné Ozdoby: Toto Vianočné Ozdoby je ideálny darček pre rodinu a priateľov!Visí to jedinečné ozdoby na Vianočný stromček, alebo, čo je pre rodinu a priateľov, ako dovolenku dar bude ideálny spôsob, ako vytvoriť trvalý, milujúci spomienky.

4.MULTI-ÚČEL ORGANIZÁCIE: perfektné Vianočné dekorácie prívesok je ľahšie zavesiť na Vianočný stromček, dvere a okná.Ideálny pre zimné Vianočné tematikou strany a krajiny, dom, strom dekorácie.To môže byť tiež použitý ako batoh prívesok alebo auto zrkadlo prívesok.

5,Kvalitný Servis:Pričom vašej spokojnosti, ako je prvou prioritou, a záruku poskytnúť vám profesionálne služby po predaji.Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty