Vianočný Veniec Červený Kamión Vianočný Veniec Umelecké A Realistické Dvere Ozdoby Na Zábradlie Predné Dvere, Vstupná Veranda

€14.55 €48.49

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Kolo
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Môžete transformovať vaše vchodové dvere s tým, že tento nádherný Vianočný veniec predstavovať červené vozidlo, plnené sviatočné ozdoby.Zdobia červené bobule a navrhnuté pre útulná chata atmosféru, vitajte priatelia a rodina s týmto krásnym doplnkom do vašej dovolenky dekor.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: Priemer: (cca.)45 cm/17.72 palcov

Použitie: Zdobí predné dvere, alebo doma, s festivalu dekorácie

Použitie: Dvere, spálňa, pracovňa, verandu stenu

Balenie Zoznam:

1pc*vianočný veniec červený kamión

Upozornenie: nevystavujte slnku a často dabbed s vodou.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Príjemné Krajiny Estetické: Pozdvihnúť teplý, útulný pocit vášho domova pomocou nášho červený kamión statku veniec.Zdobený s prirodzeným zobrazením zelene, ihličia a červené bobule, ktoré prináša nádychom vintage charm & country allure na vaše dvere.

2.Spoľahlivý Materiál pre Slávnostné Dekor: Remeselnícky s fade-odolný materiál, tento červený kamión statku veniec zaručuje dlhú životnosť a odolnosť pre vaše Vianočné dekorácie.

3.Pohodlná inštalácia: Tento rustikálny dom veniec funkcie robustný ratan základne a primeranej veľkosti, takže je ľahko pozastaviť na všetky dvere alebo okno.Ideálne pre pridanie očarujúce dotknite sa pre každú príležitosť, od Vianoc a Nového Roka na svadby a narodeniny.

4.Multifunkčné Krása: Ozdobiť váš domov je vstup, veranda, zábradlia, krby, zadné/predné dvere & chata s náš dom veniec.Ideálny na Vianoce & beyond, červený kamión dizajn dodáva príjemnú atmosféru.

5.Dovolenka Dary: Podiel dobroty sezóny so naše červené vozidlo statku veniec.Jeho vintage vozidlo naložené Vianočný stromček pridáva aura čistého kúzlo, ktoré vaši susedia, kolegovia, a blízki ocenia.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty