Umelé Javorový List Veniec Javorový List Jeseň Jesenné Dekorácie Umelé Vence Umelé Jeseň Veniec Borovicová Šiška Javorové Listy

€9.60 €19.19

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Kolo
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vitajte krásu Jesene s naše krásne Vďakyvzdania predné dvere veniec!Tento kus je ideálny pre jesenné dekorácie a nebude deformovať v priebehu času.Zavesiť na dvere alebo ho použiť ako dekorácie na stene zapôsobiť na rodinu a priateľov.Oslavu požehnanie sezóny s týmto krásnym veniec.

Parametre výrobku

Proces: ručné

Používa: Zdobí predné dvere, alebo doma, s slávnostnú výzdobu

Pouţiť: Dvere, spálňa, študijné miestnosti, verandu stenu

Upozornenie: nevystavujte slnku a často nasiaknutí vodou.

Zoznam:

1* Veniec

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jesenné Čaro: Objatí krásu jeseň s týmto krásnym javorové listy veniec.Jeho živý a realistický dizajn vitríny hojnosť tekvica, sú borovicové šišky a iné prvky, ktoré bude ústredným bodom svoje jesenné dekorácie.

2.Vynikajúce Spracovanie: Remeselnícky s high-kvalitné materiály, to javorové listy veniec sa môže pochváliť bohatými detailmi, ktoré vydržia dlhodobé používanie.Jej odolnosť zaručuje, že to nebude deformovať alebo slabnúť, takže je ideálny dlho-trvajúce dekorácie pridať dotyk jeseň kúzlo vášho domova.

3.Bez námahy Dekor: Premeniť váš domov s týmto krásnym javorové listy veniec.Je to jednoduché na inštaláciu, s háku zahrnuté na stenu, okno, alebo dvere umiestnenie.Užite si teplé jesenné farby ako dekor predné dvere, okno, ornament, alebo plášti dekorácie.

4.Jesenné Čaro: Vytvoriť príjemnú a očarujúce atmosféru s týmto javorové listy veniec - ideálny doplnok pre váš Vďakyvzdania, Halloween, a úrodu oslavy.Obohaťte svoj domov s jesenné čaro a teplo, a šarm svojich hostí s slávnostnú výzdobu!

5.Zber Želania: Oživiť sezóny s týmto javorové listy veniec, vynikajúci darček sprostredkovať najlepšie praje bohatý úrodu a požehnanie s priateľmi a rodinou.Ideálny pre kolaudačné párty večierky a oslavy Vďakyvzdania, tento veniec tiež robí pre slávnostné párty dekorácií.Šíriť radosť a teplo s týmto jedinečný darček dnes!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty