10pcs Vianočný Darček Taška štedrý deň Candy Bag Taška Zdobená Detí Tote Bag Vianočný Stromček Darček Taška

€1.33 €3.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vianočné Cukrovinky Tašky
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše opakovane dovolenku candy tašky funkciu slávnostný Vianočný stromček štýl, dizajn, tieto tašky pomoc na ukladanie položiek rýchlo a môže byť použitý pre viaceré príležitosti ako dieťa sprchy, narodeninové oslavy, svadobné sprchy a svadby.Ideálne pre tých, ktorí chcú znížiť množstvo odpadu, zatiaľ čo šírenie dovolenku fandiť!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Candy Bag

Veľkosť produktu: 18.5*6.5*21 cm/7.28*2.56*8.27 palcov

materiál: pc

Balenie Zoznam:

Vianočné cukrovinky tašky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Zažiť radosť z dovolenky darčeky pre rokoch s našimi opakovane a trvanlivé Vianočné cukrovinky tašky.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, tieto tašky zabezpečiť vaše sladkosti v bezpečí a vaše oslavy sú nezabudnuteľné.

2.Bez námahy Organizácie: Usporiadať vašu dovolenku dobroty v štýle s náš elegantné balenie Vianočné cukrovinky tašky.Hrajú elegantný strom-ako design, vybaľovanie a ukladanie položiek nebolo nikdy jednoduchšie - takže je ideálny darček pre vašich blízkych.

3.Jednoduché Použitie: Naše Vianočné cukrovinky tašky ponúkajú ľahký-k-použitie obalov, ktoré zvyšuje prezentácia vaše dary.Stačí vyplniť ich s cukríky, čokolády, alebo cookies a tie im s priloženým pásky pre krásne čistý vzhľad.

4.Široký Aplikácie: Pozdvihnúť vaše gifting hru s týmito všestranný Vianočné cukrovinky tašky.Ideálne pre zábavu ako chlieb, pekárstvo, rýchle občerstvenie, popcorn, cukríky, cukrovinky, a ďalšie.S ich slávnostné dizajn, oni pridať dotyk dovolenku fandiť na všetky vaše zaobchádza a darčeky.

5.Praktický Darček: Prekvapte svojich priateľov a rodinu s týmito slávnostné Vianočné cukrovinky tašky: skvelé pre plnenie sladkosti, čokolády, sušienky, a viac.Ideálne pre každú príležitosť, z dieťa sprchy na svadby, tieto tašky, aby nezabudnuteľné darčeky pre každú oslavu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty