Zviera Tvar Balón Hlavový Most Cartoon Zvierat Kapela Hlavový Most Cartoon Zvierat Zápästie Balón Zvieratá Džungle Tému Narodeninovej Party

€0.06 €0.13

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Počet Pc - 1PC
  • Materiál - Hliníková Fólia
  • Klasifikácia - Ballon
  • Číslo Modelu - Zviera Nafukovacie Čelenky
  • Súbor Typ - Áno
  • Príležitosti - Narodeninová Párty
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar Štýl - koruna

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tieto nafukovacie vlasy obruče sú ľahké a trvanlivé a ľahko sa používa.Stačí vyhodiť jemne a budú nafukovať v sekundách.Prichádzajú v rôznych tvaroch a farbách, pridanie slávnostná atmosféra a zábava na každú príležitosť.Sú potrebné ozdoby na detské narodeninové oslavy, alebo pre hranie s priateľmi.

Špecifikácia:

Názov: Animal Nafukovacie Čelenky

Hmotnosť: 50g

Veľkosť: o 29*26.5*2.5 cm/11.4*10.4*1.0 v

Materiál: hliníková fólia

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Balenie Zoznam:

Zviera Nafukovacie Čelenky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherne Vytvorený: Deti zbožňujú týchto rozkošný zvierat nafukovacie čelenky, pretože sú tak odborne vykonané a funkciu ako živé a krásne obrázky zvierat.Sú ideálne pre podanie slávnostné vzduchu a zábava na akúkoľvek oslavu, alebo udalosť.

2.Jednoduché ovládanie: Tieto zvieratá nafukovacie čelenky sú navrhnuté tak, aby boli jednoduché a rýchle použitie.Stačí umiestniť balón hlavový most na hlavu a nafúknuť s jemným dych, a budete mať krásne a hravé príslušenstvo v žiadnom okamihu.

3.Dobre Robil: z Týchto zvierat nafukovacie čelenky sú vyrobené z hliníka, filmový materiál, ktorý je ľahký a odolný.Oni nie sú ľahko zlomiť alebo únik, tak môžete použiť ich na dlhú dobu.Tiež sú ľahko prepravovať a skladovať.

4.Ideálne Strana Dodávky: Tieto zvieratá nafukovacie čelenky sú dobré pre zmluvné strany, najmä pre detské narodeninové oslavy.Sú ľahko nafúknuť a môže byť použitá s inými balóny a stuhy vytvoriť nádherné scény.Budú robiť svoje deti a hostia spokojní a nadšení.

5.Jemná Darček: snímať fotografie s priateľmi a rodinou s týchto zvierat nafukovacie čelenky, pekný dar, ktorý robí vaše fotografie viac zaujímavé a atraktívne.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty