Mini Vianočný Stromček, Vianočné Dekorácie Hrnú PE Dekorácie Zalievanie Stromu Okno Domácej Ploche Simulácia Vianočné V7H5

€4.96 €8.70

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Rastlina Štýl - BONSAI
  • Umiestnenie - Plochu
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Materiál:Plast + Živica

Veľkosť:27*25 cm/10.63*9.84 palcov

Farba:ako na obrázku

1.Vysoká kvalita: mini Vianočný stromček je ručne vyrábané z vysoko kvalitných plastov a živíc, s vynikajúce spracovanie a krásny vzhľad, bez potreby inštalácie.

2.KREATÍVNE REMESLÁ: Ľahký pre prenosné pohyb,mohlo by To byť dokonalý Vianočný darček pre rodinu, priateľov.

3.VRCHOLOM PARTY TÉMU: nádherné borovicové šišky cedar dizajn a príjemné farby s komfortnou textúrou, bude ideálne na Vianoce vnútorné alebo vonkajšie dekorácie.

4.Široké Uplatnenie: stola Vianočný stromček je vhodný na zdobenie obývacia izba, reštaurácia, spálňa, parapety, krb, kancelárie, obchod, atď., pridaním slávnostnú atmosféru na Vianoce.

5.Vianočné Dekorácie: malý Vianočný strom zdobia Vianočné gule, borovicové šišky, červené bobule, atď., pomocou simulácie dizajn, ktorý vyzerá veľmi realisticky.

POZNÁMKA

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Balík obsahuje:

1 ks*Vianočný Stromček

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty