Vianočné DIY 24 Dní Adventné Časovač, Kalendár 1000 Kusov betlehemom obrazová Skladačka pre Priateľa Zhromažďovanie Prázdninový Darček

€18.03 €27.75

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Tému Vzor - Kvet
  • Materiál - non-tkané tkaniny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - 24 Dní Adventný Kalendár, Časovač

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Odrody Príslušenstvo: Užite si zábavu a slávnostné časovač na Vianoce s 1000 puzzle kúsky celkom.Každý deň otvorených 1 24 očíslovaných políčok a objavte krásne betlehemom puzzle kus.Zostaviť kusy s pomocou 1:1 puzzle plagát na odkaz.

2.Dlhotrvajúci Dizajn: Skúsenosti zložité detaily naše Zrodenie Adventný Kalendár, remeselnícky s presnosťou od odolná lepenka materiálu.Každý kus je starostlivo cut pre perfektné fit, poskytuje pevné a stabilné puzzle konštrukcie.

3.Vzdelávacie a Slávnostné: Tento betlehem advent calendar je skvelý spôsob, ako predstaviť príbeh Ježiša, aby vaše deti a ukázať im betlehemom, ktorý nesie v duchu Vianoc.

4.Zvýšenie Príjemnú Atmosféru: Priniesť radosť do vášho domova pomocou nášho Narodenia Adventný Kalendár.Či sa zobrazí na stene alebo v obývacej izbe, kúsky puzzle (rámik nie je súčasťou balenia) vytvoriť krásne, slávnostné scény, ktoré potešia všetkých.

5.Vynikajúci Darček: Zdieľať radosti a očakávania s vašimi blízkymi pomocou tejto Narodenia Adventný Kalendár.Vyjadriť svoju lásku a starostlivosť, ktoré svojim priateľom a rodine, a tento skvelý Vianočný darček.

Sada obsahuje 1000 puzzle kusov celkovo, vyrobené z kvalitnej lepenky materiálu.Zaviesť príbeh Ježiša, aby vaše deti, kým budete skladať puzzle.Akonáhle bude dokončený, zobrazí ho v domácej alebo visieť na stene ako vrchol.

Špecifikácia: Názov: Betlehem Adventný Kalendár

Materiál: kartón

Puzzle veľkosť: o 27.5*19.7 palcový(70*50 cm)

Veľkosť balenia: o 28.8*25*5 cm

Balenie Zoznam: 1000* Vianočné Odpočítavanie Kalendár Hádanky

Všetky recenzie

Príbuzné produkty