Vianočné Plnené Trpaslíci Mäkké A Roztomilý Svetla do Plyšové Trpaslíci Christmas Elf Dekorácie Viazané Zásobník Dekorácie Gnome Dary

€6.21 €10.34

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - vianočné trpaslíci ozdoby
  • Súbor Typ - no
  • Typ Veľkoobchod - Áno(>50 Ks)
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tieto nádherné Vianoce trpaslíci ozdoby funkciu Vianočný stromček ako hlavné telo.Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tieto ornamenty nie sú jednoduché zmiznúť alebo deformovať.Môžete umiestniť tieto roztomilé malé obchodíky, na stoly, sedacie súpravy, windowsills, a ďalšie-pridajte slávnostnú atmosféru a teplo do vášho domova.Obsahujú tiež skvelý Vianočný darček pre vašich blízkych.Pripravte sa šíriť nejakú dovolenku fandiť!

Špecifikácia.

Názov produktu: bábika

Materiál: tkanina +pvc+ vodič

Plnka: pp bavlna

Hmotnosť výrobku: o 125g

Veľkosť produktu: 16*10*34 CM (6.29*3.93*13.38 palec)

Teplé pripomienka: veľkosť produktu/obrázku sú ručne merané a fotografoval, malá odchýlka prosím ťa, odpusť mi!

Balenie zoznam.

Vianočné Trpaslíci Ozdoby x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Radosť: Predstavujeme náš Vianočný plnené gnome, s dizajnom, ktorý je určite zapôsobí.S creative Vianočný stromček, ako jeho telo a roztomilý Rudolf anonymný bábiku, toto jedinečné dekorácie je perfektný spôsob, ako pridať niektoré vkus vášho priestoru v tejto sezóne.

2.Spoľahlivé Materiály: Dopriať v ultimate Vianočný liečbu s našimi plnené trpaslíci vyrobený z mäkkého a pohodlné PP bavlneného materiálu.fade-odolné, sú ideálne na dlhodobé používanie ako rekreačné dekorácie.

3.Široké použitie: Tieto Vianoce plnené trpaslíci môžu byť umiestnené na stoly, sedacie súpravy, windowsills, atď.ak chcete pridať slávnostné fandiť na váš domov.Môžu byť tiež použité ako Vianočné ozdoby na párty, darčeky, alebo fotografie rekvizity.

4.Prežiť Vianoce Radosť: Tieto plnené trpaslíci sú ideálny doplnok do vašej dovolenky dekor.S ich očarujúce design, že vám pomôže vychutnať si radosť z Vianoc a pridať teplé, slávnostnú atmosféru vášho domova.Vytvoriť magické a útulný pocit, vašu rodinu a priateľov v tejto sezóne.

5.Úžasné Darček: robia ideálny dekorácie, ktoré môžu byť získané alebo použité sami vyjadriť svoju dovolenku ducha a priniesť radosť do vášho domova.Obsahujú tiež nádherný darček zdieľať s rodinou a priateľmi ukázať vašu lásku a starostlivosť počas prázdnin.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty