Bungee Jumping Pre Ježiš Náboženské Dekorácie Veľkonočné Atmosféru Dekoratívne Ozdoby Dovolenku Darčeky Visí Ozdoby Remeslá

€5.21 €8.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Materiál - živica
  • Príležitosti - Strana
  • Názov Značky - N2HAO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Špecifikácie:

Materiál: Živica

Veľkosť: 18*10 CM/7.08*3.93 V

zahŕňajú:1set Veľkonočné dekoratívne ozdoby

Funkcie:

1,Inovatívny Dizajn:Náš Kríž Bungee Jumping Ježiš kombinuje vzrušujúci koncept bungee jumping s symbolika kríža, vytvoriť skutočne jedinečný a nápadité Veľkonočné dekorácie.(Spojovacie lano medzi Ježiš a kríž je čierna a môže byť DIY zabalené s rôzne sfarbenými laná alebo tkaniny).

2,Veľkonočnú Atmosféru:Pridať dotyk náboženské dekor do vášho Veľkonočné slávnosti to one-z-za-druhu dekorácie, ideálny pre vytvorenie slávnostné a zmysluplné atmosféru.

3,prvotriednej Kvality:Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, náš Kríž, Bungee Jumping Ježiš je postavené na posledný a bude drahocenné kus vášho interiéru zbierku pre nadchádzajúce roky.

4,Umelecké Remeslá:Každý kus je starostlivo vytvorený skúseným remeselníkom, zabezpečenie pozornosť na detail v každom aspekte jeho dizajn a konštrukcia.

5,Ideálny Darček, Či už pre náboženské priateľa alebo člena rodiny, náš Kríž, Bungee Jumping Ježiš robí premyslené a jedinečný darček, ideálne pre každú príležitosť.Po-predajný servis: ponúkame záruka spokojnosti, zabezpečenie ich spokojnosti s našim výrobkom.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty