HOT PREDAJ 2ks Kvetinové Peny Klietky, Suché A Mokré Obdĺžnik Kvet Klietky Držiakov Na Čerstvé Kvety, Svadba, Domáce A Záhradné Dekorácie

€15.50 €19.62

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Príležitosti - Strana
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

HOT PREDAJ 2ks Kvetinové Peny Klietky, Suché A Mokré Obdĺžnik Kvet Klietky Držiakov Na Čerstvé Kvety, Svadba, Domáce A Záhradné Dekorácie

Premium Kvalita Kvetinové Peny Klietky - Naše pena pre kvetinovú výzdobu bude mať kvety svieže po dlhú dobu.Tento balík obsahuje: 2 pack kvetinové peny klietky, 2 kvetinová páska na vytvorenie nádherné opatrenia.Veľkosť: 30 x12 x 8 cm/ 11.8 x4.5 x 3.15 palcov.

Lepšie Držanie - kvetinová penové bloky prišiel s klietkou , ktorá bude držať lepšie vaše kvetinové aranžmány a tiež zabráni vody znečistené.

Nový Praktický Dizajn navrhnutý s otvory na oboch koncoch, si môžete zavesiť kamkoľvek: steny, dvere, panely, okná, oblúky.Ideálny pre začiatočníkov, deti", alebo práci odborníkov.Mokré pena čerstvé kvety alebo suchá pena pre umelé kvety, pena priečinky pre centerpieces.Len, žiaľ vašej fantázii.

Jednoduché Použitie - namočiť alebo mokré pena s vodou, ak použijete čerstvé kvety alebo použiť ho v suchu, na vaše vlastné pohodlie.

Diversely použité - teraz trend ukazuje, že neexistuje pletie, alebo osoby bez akéhokoľvek interiéru a naše kvety pena vám pomôže vytvoriť každú vec, čo je vo vašej mysli.Ideálny pre pletie, party, narodeniny, dekorácie, Vianočné vrchol.

Materiál: plast

farba: zelená

Obsah Balenia:

2 x kvetinové peny klietky

2 x kvetinový pásky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty