Karikatúra Roztomilý Pes Vianočné Ozdoby Zábava Jazvečík Psa Závesné Dekorácie Darček Vianočný Strom Prívesok Strana Navrhne Domov Auto Dekorácií

€2.85 €4.74

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Súbor Typ - no
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

Tieto ozdoby umožní vybrať z klasických vzorov na doplnenie Vianočné ozdoby.Skvelé pre ozdoby na Vianočný stromček alebo narodeninové darčeky a spoločenských príležitostiach, ako Valentína.

Ornament je perfektný darček pre každého.Použiť ju ako biely slon alebo darček v kancelárii strany alebo akýchkoľvek iných dar výmena, tlačené dvakrát na akryl.

To môže byť zavesený na Vianočné stromčeky, okná, dvere, a dokonca aj školské tašky a oblečenie.Zdobiť pre príbuzných a známych na Vianoce, Valentína, narodeniny a viac ako domáce dekorácie alebo zmysluplný darček.

MULTI-ÚČEL ORGANIZÁCIE: Perfektné Vianočné dekorácie prívesky sú ľahšie zavesiť na Vianočný stromček, dvere a okná.Ideálny pre zimné Vianočné tematikou strany a rustikálny dom, strom dekorácie.To môže byť tiež použitý ako batoh záves alebo auto vešiak.

Tvorivé Vianočné Ozdoby: Toto Vianočné Ozdoby je ideálny darček pre rodinu a priateľov!Visí to jedinečné ozdoby na stromček, alebo gifting to s rodinou a priateľmi na dovolenku bude ideálny spôsob, ako vytvoriť trvalý, milujúci spomienky.

Popis Výrobku:

Materiál: Akryl

Farba: multicolor

Rozmery: ako zobrazuje obrázok

Štýly: 7 štýl

Veľkosť : 8*8*0.5 cm/3.12*3.12*0.2 v

Balenie Obsahuje:

1x Psa Vianočný Strom Ornament

Všetky recenzie

2023-11-21

/

Anonymný

AKO JE OPÍSANÉ


Príbuzné produkty