Santa Pop-Up Karty Sviatok Vianočný Darček Karty Obálky A Poznámka Tag Živej Ručné Pop-Up Santa Vianočné Darčeky

€1.64 €2.35

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Remeselnícky s presnosťou a pomocou umenia papier s vyhotovením na zápas, naše karty funkcie candy house a Vianočný strom v pozadí, ktorý je určite, aby sa ich úžasné.Používajú sa pre každú príležitosť, ako Valentína, a urobiť z neho ideálny darček na Vianoce alebo na dovolenku.

Materiál: papier

Veľkosť: 23*17.5 cm/9.1*6.9 v

zoznam:

Santa Pop-Up Karta*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vianočné Veselá Atmosféra: Zapôsobiť na svojich blízkych s jeho automatické kontextové funkciu, keď otvoril, aby ich mohli cítiť zvláštne, vytváranie príjemnej atmosfére.

2.Ručné Intricacy: Každá karta funkcie zložité detaily, starostlivo zostavené ručne.Naše Santa Pop-Up Karty je majstrovské dielo z oblasti umenia, vytvoril tím papier umelcov.

3.Darčeková krabička Vzhľad: Tento pop-up karty, funkcie roztomilý snehuliak a Santa Claus v slávnostnej darčekovej krabičke, obklopený candy house a Vianočný stromček.

4.Všeobecne Platné: Ideálne pre svadby, stužkové, oslavy, alebo akejkoľvek príležitosti, kde chcete ukázať svoju lásku a vďaku, ktorý je ideálny pre Deň svätého Valentína alebo Deň Matiek.

5.Dobrý Darček: Sledujte ich tváre, svetlo až s radosťou, ako sa oceniť to zaujímavé dielo, takže je ideálny darček na Vianoce alebo na dovolenku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty