1Set Ozdoby na Vianočné stromčeky Star Nerozbitné Visí Loptu +Vianočný Stromček Vňaťou

€12.41 €16.55

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

1Set Ozdoby na Vianočné stromčeky Star Nerozbitné Visí Loptu +Vianočný Stromček Vňaťou Ideálny Vianočný Stromček, Ozdoby Najrôznejších Set - Vianočný strom dekorácie nastavenie je 40 pack a obsahuje rôzne tvary, veľkosti dekorácie, ako sú Vianočné gule, hviezda strom hore, rainbow, atď, pridať veľký festival dotyk na váš Vianočný stromček.

Nerozbitné Vianočné Ozdoby Hromadných: Tieto Vianočné ozdoby sú vyrobené z hrubšie a ekologických plastových poskytovať vynikajúcu nerozbitné výkon.Nie ľahko zlomiť a bezpečné miesto pre vás a vaše deti na ruky.

Široký Aplikácie: Vianočné ozdoby nastaviť je Ideálny pre dekorácie v hoteloch, reštauráciách, administratívnych budovách, party, svadba, výročie a tak ďalej.To môže urobiť veľký okrem Vianoc a prázdnin dekorácie.

Pohodlné Použitie: Každý sférické ornament je vybavený odnímateľný háčik pre jednoduché použitie.S high-kvalitné farby na povrchu, a nie je jednoduché vytrácať, ozdoby sú vhodné na vonkajšie závesné.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Veľkosť: 15.5 x 7,5 x 15.5 cm

Obsah Balenia:

1 x Vianočný Stromček Loptu Nastaviť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty