9PCS Tvorivé Vianočné ozdoby na Vianočný stromček, dekorácie Spätné zrkadlo príslušenstvo Mini Vianočný prívesok dekorácie

€6.68 €16.30

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Súbor Typ - no
  • Číslo Modelu - Vianočné Zavesiť Ornament
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

9PCS Tvorivé Vianočné Ozdoby na Vianočný Stromček, Dekorácie Spätné Zrkadlo Príslušenstvo Mini Vianočný Prívesok Dekorácie

Odrážky: 1.Štýlové Dekorácie: pripravte sa na ohromiť svojich hostí s naše Vianoce pozastaviť ozdoby.Tieto pekné dekorácie, s ich ľahký a ľahko zavesiť dizajn, pridá nádych elegancie do vašej domácnosti a dokonale ladí s Vianočné tému a slávnostnú atmosféru.Prichádza s reťazec pre bezproblémové zobrazenie.

2.Nie je Ľahké Prelomiť: Náš Vianočný Visí Ozdoby sú mimoriadne odolné a vyrobené z akrylového materiálu, ktorý vydrží na veky.Hladký vzhľad dodáva vynikajúci dotyk elegancie, takže ich opakovane a ideálny doplnok do vášho slávnostná výzdoba.

3.Vhodný Darček: zložitý dizajn a živé farby, aby to ideálny darček pre všetky príležitosti, ako sú Vianoce, deň Vďakyvzdania, alebo dokonca narodeniny a housewarmings.Ukážte svoju lásku a vďaku vo veľkom štýle.

4.Viacnásobné Použitie: Dostať kreatívne tejto sezóne s našimi Vianočné pozastaviť ornament, ideálny pre použitie ako zábava keychain alebo slávnostné strom prívesok.Pridať niektoré hravé čaro do vášho interiéru pomocou tohto všestranného a funkčného príslušenstva.

5.Široké použitie: tieto Vianoce Zavesiť Ornament je ideálny suvenír pre každú príležitosť.Môžete pozastaviť ho na svoj Vianočný stromček, ohnisko, auto, schody, stôl, chodby, alebo kdekoľvek inde chcete pridať elegancie a slávnostnú atmosféru.

Vyrobené z odolného akryl, dodáva zábavné a elegancie do vašej Vianoce, deň Vďakyvzdania, narodeniny, alebo kolaudačné párty zobrazuje bez ťažkostí.

Špecifikácia:

Názov: Vianoce Zavesiť Ornament

Veľkosť produktu: (cca.)8 cm/3.15 palcov

Materiál: akryl

Balenie Zoznam:

9* Vianočné Závesné Ozdoby

Všetky recenzie

Príbuzné produkty