Nový Domov Ornament 2023 Xtmas Ornament 2023House Otepľovanie Darčeky Nový Domov, Žien, Zábavné kolaudačné párty Darčeky Pre Pár B1J6

€1.04 €1.73

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vzor - ŽIADNE
  • Materiál - Drevo;Drevené
  • Príležitosti - Čínsky Nový Rok
  • CN - Zhejiang
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Materiál: drevo

Veľkosť:10.3*8.9 cm/4.06*3.5 palce,8*9 cm/3.14*3.54 palcov,9*10 CM/3.54*3.94 palec

Farba:ako na obrázku

1.Vysoko-Kvalitný Materiál: Vyrobené z prírodného dreva, tento ornament je odolný, ľahký a šetrný k životnému prostrediu.Je navrhnutý tak, aby vydržali a opotrebeniu, zabezpečenie toho, že to môže byť rád pre nadchádzajúce roky.

2.Ideálna Veľkosť a Jednoduché Zavesenie: S priemerom 9 cm, táto ozdoba je ideálna veľkosť pre zavesenie na Vianočný stromček, alebo ako dekorácia v každom priestore.Dodáva sa s pásom slučky pre jednoduché zavesenie, čo vám umožní zobraziť ju bez námahy.

3.KRÁSNY NOVÝ DOMOV VITAJTE DARČEK: Náš darček pre nové kolaudačné párty v roku 2023 je ideálny drahocenná pamiatka darček pre nového majiteľa domu.Dať to ako pamätný darček pre svoju rodinu, priateľov, susedov a ostatných, ktorí sa sťahujú do nového domova a pomôcť im vytvoriť nezabudnuteľné spomienky.

4.NOVÝ DOMOV DEKORÁCIE:Tieto nový domov vitajte darčeky sú vhodné pre väčšinu príležitostiach,ako sú Vianočné večierky, narodeninové oslavy, rodinné oslavy, atď., a môže hrať úlohu dekoratívne na váš Vianočný stromček, dvere, veranda, záhrada, veranda, na dvore a tak ďalej.

5.Kolaudačné párty DARČEK: Tento nový domov Vianočné ozdoby je perfektný nový domov dekorácie, nový domov, Vianočné dekorácie, nový domov, otepľovanie darček, prvý darček pre páry, nový domov darček pre páry, alebo na oslavovať svoje prvé Vianoce v novom byte!Dúfame, že tento 2023 drahocenná pamiatka prináša dobré priania pre váš domov.

POZNÁMKA

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Balík obsahuje:

1 ks* prívesky

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty