Ručné Veľkonočné Vajíčko Veniec Simulované Vajcia Veniec Visí Farebné Vajcia Garland Ozdoby DIY 36 cm Dvere Veniec Dekorácie, Party

€3.51 €7.79

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Vajcia Veniec
  • CN - Zhejiang
  • Elektronické - no
  • Materiál - Plastové
  • Príležitosti - Strana, Veľká noc
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vzor - ŽIADNE

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Názov:Vajcia Veniec

Farba:Ako Je Znázornené

Veľkosť:36*36*6typ/14.17*14.17*2.36 v (cca.)

Materiál:Pena,plastové

Balík Obsahuje:1 Ks Vajce Veniec Popis:

1.Eggstatic Ornament: Tento veniec je roztomilý a tvorivé Veľkonočné vajíčka v rôznych farbách pripojené na pestovanie viniča base sľub rozkošný vzhľad, ktorý vám prinesie dobrú náladu.Jeho unikátny a sviatočné kúzlo pridá farebný displej na vaše Veľkonočné oslavy.

2.Ručné Dokonalosti: Naše Veľkonočné vajíčko veniec je zložito ručne vyrábané s maximálnou starostlivosťou.Každý detail je prepracovaný do dokonalosti, takže je unikátny doplnok do vášho interiéru.Jej odolnosť umožňuje používať po mnoho sezón, pričom jeho ľahký-k-store dizajn zabezpečuje, že môžu byť znovu použité každý rok.

3.Úsilie-Ukladanie Dizajn: Tento Veľkonočné vajíčko veniec je ľahko umiestniť na akékoľvek dvere, steny, alebo okno, ušetríte čas a námahu.Prinesie vám relaxačnú dovolenku a ozdobte svoj priestor slávnostné farby.

4.Viacnásobné Použitie: Pridať dotyk Veľkonočné kúzlo vášho domova pomocou tejto nádherné Veľkonočné vajíčko veniec.To môže byť zavesený na dvere, steny, krbov a schodov, takže je všestranný a krásne dekorácie.

5.Očarujúce Okrem: Naše Veľkonočné vajíčko veniec je očarujúce okrem Veľkonočných dekorácií!S slávnostné a farebný dizajn, ktorý zahŕňa množstvo Veľkonočné prvky, tento veniec je určite prinesie radosť a teplo do vášho domova, dverí, alebo na stenu.Plný ducha dovolenku, to je ideálny doplnok k akejkoľvek Veľkonočné oslavy!

Vitajte Veľkonočného obdobia s našej očarujúce veniec, s rozkošný vzhľad a Veľkonočné prvky dizajnu.Získajte slávnostné a priniesť relaxačné dovolenku atmosféra vaše dvere alebo krby.Je to jednoduché store pre budúci rok príliš!

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty