Bazén Kryt Držiaka Kovov U Shape Držiak Hliníkový Držiak Úspora Priestoru Dvore Bazén Príslušenstvo Chrániť Vaše Zakrývania

€40.77 €81.54

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Hliníkové Bazén Solárne Kryt Držiak V Tvare U

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Hliníkové Rúry: Chrániť váš bazén kryt s 5 hliníkového U-tvarované rúry.Tieto hliníkové rúry sa dodávajú s predvŕtané diery a 17IN previs umožniť U-háčiky sedieť správne na bazén stenu.

Viac Úspora Priestoru: ešte viac Šetrí priestor v porovnaní s pokryté valcoch.Jednoducho odstráňte zakrývania a nasaďte kryt držiak na.

Chrániť Vaše Pokrytie: Vyhýbajte sa umiestneniu kryt na trávnik, kde môžete získať špinavé, zablatené, alebo defektu podzemnej trosiek.Chrániť vaše kryt s ľahkosťou.

Jednoduchá Inštalácia: Ideálne pre nových alebo existujúcich bazénov, jednoducho vŕtať diery pod hornou koľajnicou pre 2.25 V zátvorkách.Od centra konzoly (pre 24FT kruhový bazén/obálka), opatrenia z 10 METROV na každej strane a nainštalovať zátvorkách.Potom nainštalujte stredu držiaku o 5 FT od centra.Merania sa bude líšiť v závislosti na vašom bazéne a kryt veľkosť.

Upozornenie: Tento produkt je vhodný iba pre oceľové bazén steny.Nepoužívajte na žiadne mäkké-stranný alebo kovovým rámom bazén steny.

Špecifikácia:

Názov: Bazén Kryt Držiaka

Materiál: Hliník

Veľkosť: 60.96 CM/24IN (cca.)

Balenie Zoznam:

5 * caps + 5 * veľké skrutky + 10 * orechy + 10 * malé skrutky + 5 * držiaky + 10 * orechy + 5 * dlhé rúrky + 5 * krátke rúrky + 5 * U tvar rúry

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty