Halloween Väzeň Strašidelné Kostýmy Putami Na Rukách Väzeň Kostýmy Ľahký Prístup Dekorácie Nástroj Pre Cosplay Strašidelný Halloween Party

€18.50 €36.99

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pripravte sa na strašidelný dom s našimi Orange Väzenia Jednotné!Tento pohodlný, vpredu zips jednotné je ideálny pre pridanie slávnostnú atmosféru.Plus, je to, že ak chcete pridať sviežosť, aby všetky Halloween kostým.Ideálny pre tematické strany alebo divadelných predstavení.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 20*20*150 cm|7.87*7.87*59.05 palcov

Materiál: PVC+ polyester + motúzov + kov

Štýl: Halloween strašidelné miesto atmosfére rozloženie

Balenie Zoznam:

Halloween Väzeň Dekor*1pcs

alebo

Halloween Väzeň Dekor*1pcs

čerpadlo *1pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahké Nosenie: Tento Halloween väzeň dekor funkcie, vpredu zips, ktorý uľahčuje obliecť a vyzliecť, takže si môžete vychutnať strany bez akýchkoľvek ťažkostí.Orange jumpsuit je vyrobený z mäkkého a priedušná textílie, ktoré vám pomôže udržať vás pohodlné.

2.Pridať Strašné Dotyk: Pridať sviežosti pre vaše dvere, okno, alebo stropu s týmto realistické väzeň prop, ktoré možno ľahko inštalovať zavesiť ho.To je veľmi praktické.

3.Pridať Slávnostnú Atmosféru: Toto úžasne krásne dekorácie bude vaša Halloween party viac živé a zábavné.Svetlé farby a odolný materiál bude trvať dlho a ohromiť svojich hostí.

4.Vtip Inými: Vytvárať kosti-chladenie atmosféru s našimi Halloween Väzeň Dekor.Súbor dodávaný s čiernym taška odsávače pár, autentické väzenské uniformy, a strašidelné putami na rukách, aby sa vaše Halloween dekorácie na ďalšiu úroveň hrôzostrašné zábavu.

5.Široké Spektrum Použitia: Vytvorenie spine-chilling atmosféru a zdobiť s priateľmi a rodinou ako väzni na Halloween Party Cosplay, ideálny pre vytvorenie haunted house a s loptou.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty