Vianočný Veniec Simulácia Kvet Viniča Krúžok Borovicová Šiška Ozdoby Na Vianočný Strom Dekorácie Veniec Dvere, Okno Usporiadanie

€10.82 €15.46

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše Vysoko-Kvalitný Materiál Vonkajší Vianočný Veniec je ideálne pre akýkoľvek životný priestor, vrátane kuchyňa, spálňa, obývacia izba, terasa, záhrada, dvor, a statok.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Balenie Zoznam:

Vianočný veniec*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Tento Vianočný veniec sa môže pochváliť realistický vzhľad s jeho vysoko-kvalitný materiál a starostlivé remeselné spracovanie.Umelé kvety a lepenky base uistite sa, že je robustný a opotrebovaniu.Vychutnať si jeho krásy rokoch, a obdobie po sezóne.

2.Roztomilý Dekorácie: Pridať slávnostný nádych do vášho domova s týmto Vianočný veniec, vhodné pre kuchyňa, spálňa, obývacia izba, terasa, záhrada, dvor, dom, a ďalšie.Ideálny pre zdobenie vaše vchodové dvere, veranda, stien, okien, Vianočný stromček, vitríny a vytvoriť príjemnú atmosféru.

3.Pridať Vintage Charm: Užite si Vianočné atmosféru s našimi ručne tkané veniec z kartónu.Evokuje teplo a dovolenka ducha, pridanie slávnostnú atmosféru vášho domova!

4.Ľahká Údržba: Tento robustný a fade-odolný Vianočný veniec vyžaduje minimálnu údržbu, čo vám umožní vychutnať si jeho krásy bez časté údržbu a zabezpečenie zostane živej rok čo rok.

5.Úžasné Darček: Vytvoriť jolly a slávnostnú atmosféru v tejto sezóne s našimi Vianočný veniec.Darček je pre vašich blízkych a priateľov, a šíri sa duch Vianoc, ideálny pre prepravu vášho najteplejšie dovolenku priania.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty