Santa Darček Cukríky Cookie Taška Snowflake Šnúrkou Puzdro Veselé Vianočné Dekorácie pre Domov Nový Rok Noel k Narodeninám Darčeky

€2.36 €5.26

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Podpora - Dropshipping/Veľkoobchod
  • Typ Produktu - Darčekové Tašky & Držiteľov
  • Názov Značky - waasoscon
  • Materiál - BAVLNA
  • Druh Materiálu - Bielizeň
  • Číslo Modelu - Vianočné Drawstrings Darčekové Tašky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše ľahké Vianočné Vrece Tašky ponúkajú pohodlie a úspora času pre každého, kto hľadá k zvýšeniu radosť príjemcu.Naplňte hračky, oblečenie alebo iné Vianočné darčeky!Ideálny pre každého, kto hľadá vhodný Vianočný darček taška riešenie.

Názov: Vianoce Šnúrkou Tašky

Materiál: Ľan

Technológie: horúce lisovanie

Veľkosť: cca 50*70 cm/19.69*27.56 palcov

Zoznam Balíkov:

Vianočné Šnúrkou Taška * 1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustný Udržateľnosť: Postavený na poslednej s odolné ľanové materiály, naše Vianoce šnúrkou tašky sú obaja silný a je opakovane použiteľný.Sú konštruované tak, aby vydržali a opotrebeniu, ktoré poskytujú dlhodobé skladovanie riešenia pre všetky vaše slávnostné potreby.

2.Efektívne Darčekové balenia: Ušetrite čas a úsilie v tejto sezóne s našimi šnúrkou Vianočné tašky.Stačí len jemný ťah, môžete zabezpečiť svoje dary, ľahko a bez potreby ďalších nástrojov, alebo páskou.Slávnostné šnúrkou dizajn pridáva kúzlo svoje darčeky.

3.Aby darčeky zmysluplnejšie: Pozdvihnúť radosť z darček s našimi Vianočné šnúrkou tašky.Ich nádherné Vianočné vzory pridať slávnostnú atmosféru, zvýšenie radosti príjemcu.Aby každú príležitosť špeciálne s týmito krásne tašky!

4.Veľká Kapacita: Tieto vianoce šnúrkou tašky sú 50*70 cm/19.69*27.56 palcov veľkosť, čo môže mať veľa Vianočné darčeky, ako sú hračky, oblečenie, knihy a iné položky.Sú ideálne pre skladovanie a prepravu vašej predstavuje jednoduchosť a pohodlie.

5.Slávnostné All-Purpose Tašky: Pozdvihnúť vašu dovolenku oslavy s naše Vianoce šnúrkou tašky, ideálny pre Santa Claus skladovanie, party láskavosti a darčekové balenie.Tieto multifunkčnej tašky sú vhodné pre Vianočný dar-dávať, narodeniny, a viac.Šíriť ducha dovolenku v domácej nastavenie s týmito všestranný tašky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty