6Pcs Cupcake Kontajnerov s Vložky 12 Počítať Candy Kontajnerov Dezert Balenie Políčka pre súbory Cookie Dolky, Pečivo

€13.57 €26.60

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Cupcake Boxy - Kraft Povrch Držiaka
  • Candy Liečbu Boxy - Papier Muffin Box
  • Cupcake Kontajnerov - Balenie Cake Box
  • Príležitosti - Strana, Vianoce, Svadba, Narodeninová Párty, Svadobné & Zapojenie
  • Materiál - Lepenky
  • Candy Kontajnerov - Dezert Balenie Box
  • Názov Značky - VKTECH

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Kraft Cupcake Držiak s Vložky 12 Počítať Cupcake Kontajnerov Dezert Balenie Políčka pre súbory Cookie Dolky, Pečivo

Funkcia:

1.Kompletné Cupcake Balenie Riešenie: Ponorte sa do sveta pečenie s naše komplexné cupcake box set.To zahŕňa všetko, čo potrebujete, s 6 cupcake boxy, 6 vložte do držiakov a 100 vložky.Tieto boxy sú univerzálne dosť dom košíčky s veľkorysou poleva, zložité polevy, alebo jednoduchý vírivej, zabezpečenie máte všetko nastavené pre všetky dezert prezentácie.

2.Bez námahy Box Konštrukcia: Zostaviť svoj kraft cupcake držiak do vietor s našimi užívateľsky príjemný dizajn.Pre-zaznamenal pre vaše pohodlie, tieto polia zložiť dohromady rýchlo a ľahko bez nutnosti ďalšie nástroje, dáva vám viac času venovať sa vašej chutné cupcakes.

3.Elegantný Prezentáciu Funkcie: Dajte si košíčky na displeji s našimi cupcake kontajnerov set je transparentné okno, prenájom krásu vášho pečenie do centra pozornosti.Vložky je pohodlný oddelení, zabezpečiť vaše lieči zostať na mieste, a so zvláštnym palec cut-out, môžete posúvajte košíčky bez toho povyku.Plus, pružný dizajn umožňuje jednoduché prispôsobenie na iné sladké dobroty, aby vaše dobroty vrcholom každom prípade.

4.Zdravie-Vedomé a Pevná Konštrukcia: Naše balenie cake box sú vyrobené z potravín-bezpečných materiálov, ponúka non-jedovaté, vôňa-zadarmo a spoľahlivý spôsob dopravy pečivo.Pružné vložky udržať vaše košíčky bezpečné, čo vám dáva pokoj, že oni si prísť v pôvodnom stave, bez ohľadu na cesty.

5.Viacúčelový Dezert Boxy: Či už ste slúžiace koláčiky, sušienky, macarons, alebo šišky, tieto papier muffin boxy sú ideálnou voľbou pre všetky slávnostné príležitosti.Na mieru pre všestrannosť, sú nevyhnutné pre narodeniny, svadby, rodinné get-stretávania, alebo pekáreň zobrazuje, zabezpečiť vaše konfekcií sú vždy podávané s sofistikovanosť.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: Papier

Balenie Veľkosť Boxu: 300x228x90mm/11.81x8.98x3.54inch

Vložky Veľkosť: 75x75x30mm/2.95x2.95x1.18-palcové

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

100 x Vložky

6 x Cupcake Boxy

Všetky recenzie

Príbuzné produkty