Fuuny Candy Palice Vianočný Adventný Kalendár 24 Dní Drevené Vianočné Odpočítavanie Kalendár Vianočný Strom Visí Ozdoby Party Decor

€5.04 €9.16

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - B2T6W
  • Súbor Typ - no
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Balenie Obsahuje: 1 * Adventný Kalendár Nastaviť

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Veľkosť:Bez konopné lano veľkosť, 29.6 cm * 22 cm * 0.9 cm

Funkcie:

【DNI, AŽ DO VIANOC] vyzýva - Veľmi roztomilé candy Santa Claus, Vianočné odpočítavanie dekorácie funkcie žiarivo biely povrch,k Dispozícii je 24 dier a červené candy cane, zavesiť jeden trstiny za 1 deň.Bola to zábava.

【ZAČAŤ VAŠE VIANOČNÉ ODPOČÍTAVANIE] vyzýva - Tento adventný kalendár wall prihláste opatrenia takmer 11.6*8.6 cm.Zvýšiť svoj Vianočný dekor s týmto Príchodom Znamenie, celá rodina môže tešiť to visí drevená znamenie, miesto na plášti, zavesiť na dvere alebo na stenu.

【KRYTÝ & OUDOOR DEKOR] vyzýva - Nádherný čas roka, položte ju na plášti posypané girlandy alebo chcete pridať dovolenku zábavu na vašich stenách.Premium drevnej hmoty, aby bolo pevné a trvanlivé.Visel na vaše dvere možno to môže pripomínať si každý deň, ako si odišiel z domu a ako si sa potreboval dostať obsadené kupovať Vianočné darčeky!

【IDEÁLNY VIANOČNÝ DARČEK] vyzýva - Táto položka je skvelé pre malé deti, ktorý nemôže počítať ešte.To povie im, koľko dní tam sú presne tým, zavesiť jeden trstiny za 1 deň.Deti sú ti láska je pre odpočítavanie dní do Vianoc!Udržiavanie tradície nažive.Je uistite sa, že dať svoju rodinu a priateľov, v nálada na oslavu!Tento Adventný Kalendár je veľký ako darček alebo pre svoju rodinu.

【Vianočné Ozdoby] vyzýva - musí mať pre zdobenie svojho domu, alebo strana, priniesť šťastie a radosť z Vianoc.Skvelé Vianočné Dekorácie Nápady

Upozornenie:

1. Pod vplyvom mnohých faktorov, ako sú jas displeja a svetla jas, produkt je skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázok zobrazený na webovej stránke.

2. Prosím, aby nepatrný rozdiel medzi údaje o veľkosti a ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty