Tekvica Záhradný Trpaslík Vďakyvzdania Trpaslíci Ornament Halloween Jeseň Zber Živice Vianočné Gnome Ghost Biele Fúzy Trpaslík Stôl

€12.02 €17.17

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Smrekových polici s očarujúce tekvica gnome!Tento zápachu maskot zdvojnásobia ako kolaudačné párty darček pre blízkych.Je tiež nádherný skrinka dekorácie, ktoré dodáva dotyk whimsy, aby svoj životný priestor.

Výrobok vlastnosti:

Názov Produktu: Tekvica Trpaslík

Farba: Svetlo Sivá/Čierna/Modrá

Veľkosť produktu: 14x9x12cm/5.5x3.5x4.7in

Produkt čistá hmotnosť: 194g

Materiál: Živica

Zoznam Produktov:

tekvica záhradný trpaslík*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prinášajú šťastie: Šíriť radosť a šťastie s našimi Halloween trpaslíci dekor.Tieto hravé maskoti zosobňuje ducha úrody, prináša šťastie a šarm vašej slávnosti.

2.Robustné a bez zápachu: Pozdvihnúť Halloween, dekor hra s kvalitnými Halloween trpaslíci, ktoré sú vyrobené z trvanlivého živice pre dlho-trvajúce a opotrebovaniu dekorácie.Vodotesný a bez zápachu materiálu zaručuje sviatok radosti.

3.Biele fúzy gnome a tekvica: Pridať nejaké strašidlo na Halloween, dekor s týmito zábavné Halloween trpaslíci dekor.Hrajú trpaslík návrh, duch, klobúky, a biele fúzy, tieto sedí tekvica trpaslíci sa premeniť váš domov s slávnostnú atmosféru!

4.Tabuľka dekorácie: Pridať Strašidelné Twist na Váš Dom Dekor s Našimi Halloween Trpaslíci!Tieto Jedinečné a Očarujúce Trpaslíci sú Ideálne pre Accenting Svoju Knižnicu, Stolný, alebo Viazané Zásobník Dekorácie s Rustikálne Kúzlo a Whimsy.

5.Vynikajúci darček: Aby Halloween nezabudnuteľné s našimi cute Halloween trpaslíci decor!Skvelý doplnok vášho domova, ale tiež, aby pre jedinečné Vianoce, narodeniny, alebo kolaudačné párty darček, ktorý sa bude spomínať na nadchádzajúce roky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty