Halloween Cosplay Headdress Tekvicové Hlavy Diabol Zábavné Vlásenky Spider Bat Girl Hrá Sponky Do Vlasov Cartoon Vlasy Príslušenstvo

€2.16 €3.32

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - HNKMP

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Prenosný a ľahký,bat hairclip ľahký a nebude ťahať na vlasy.ideálna veľkosť na nosenie.

2.Nádherné spracovanie, halloween hairclips sú vyrobené z vysoko akostné šumivé materiály, odolné a svieti.šumivé materiál bude, aby ste sa leskne na slnku alebo pod svetlom v noci a pochopiť každý, v očiach, v dave.

3.Ľahké nosenie,halloween šumivé sponky do vlasov, ktoré sú ľahké a non slip, bude mať váš účes a nie vytiahnuť na vlasy, pochopiť vaše vlasy pevne a pohodlne, nie je ľahké vypadnúť, čo je veľmi praktické.

4.Široké uplatnenie,môžete nosiť halloween klipy pre mnohých príležitostiach, nie len halloween, ale aj vianočné večierky, cosplay, vystúpenia, oslavy narodenín, detská sprchovacím kútom, tematické strany, tanečné párty a ďalšie aktivity, ktoré bude pridávať silné festivalu atmosféra pre vás.

5.Ideálny festival dary: byť slávnostné na tejto strašidelné dovolenku s našimi malé halloween krokosvorkami .perfektný darček pre halloween party, kostým party, narodeniny, výročia alebo iné dekorácie.aj ako milý darček pre vaše ženy, dámy, matka, dcéra, manželka, priatelia .

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Položka Názov:halloween vlásenky headdress

Materiál:železo+cítil+oka

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:12,5 cm/4.92 v* * 8.5 cm/3.35 v

Množstvo:1 KS

Balenie obsahuje:

1 KS halloween vlásenky headdress

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty