24pcs Žena Falošný Necht Blusher Ružový Štýl Dlho Balerína, Umelé Nechty pre Ženy a Dievča Strana Činnosť

€2.82 €4.41

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - COMBO

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

EIG88 Dlhé Lesklé Tlač-na Nechty Gradient Farba Zime Patria Vymeniteľné Umelé Nechty pre Ženy a Dievča Strany Činnosti EIG88

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Dlhodobé Nosenie: Naše Dlhé Lesklé Tlač-na Nechty a Žena Dlho False Nechty sú vyrobené s kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú dlhodobé nosenie.S 24pcs Žena Falošné Nechty zahrnuté v každej sérii, si môžete vychutnať čerstvé manikúra na niekoľko týždňov na konci.

Štýlový Dizajn: Naše Blusher Ružový Štýl Dlho Balerína, Umelé Nechty, funkciu trendy, balerína tvar a krásnu blusher ružovej farby, ktoré je ideálne pre každú príležitosť.Gradient Farba Zime Patria Vymeniteľné Umelé Nechty nastaviť tiež ponúka širokú škálu štýlových gradient farieb na výber.

Pružného Materiálu: Naše Jeseň Zima Č Vyblednutiu Opakovane Živice Umelé Nechty sú vyrobené s odolnou živicou materiál, ktorý nebude slabnúť alebo čip, aj na denné nosenie.To z nich robí ideálne pre salón odborníkov a naivné ženy.

Všestranné Použitie: Naše umelé nechty sú ideálne pre ženy a dievča strany činnosti, ako aj každodenný život a každodenné použitie.Či ste pripravený na mimoriadne udalosti, alebo len chcete pridať trochu zmysel pre váš každodenný pozrieť naše nechty sú ideálnou voľbou.

Ľahko sa nanáša: Naša tlač-na nechty sú ľahko aplikovať a odstrániť, takže je jednoduché prepínanie svoj vzhľad, kedykoľvek budete chcieť.Opakovane živice materiál aj z nich robí eco-friendly výber, zníženie odpadu a šetrí peniaze v dlhodobom horizonte.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Množstvo: 24pcs

Pohlavie: Ženy

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Balenie Obsahuje:

1 Sada * False Nechty (24pcs súčasťou balenia)

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, budeme ponúkať alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty