Bankovanie Stroj Bankovanie Zariadenia 12 Výstroj Sacie Červené Osvetlenie Elektrické Vákuové Gua Sha Bankovanie Masér

€32.02 €42.70

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - TMISHION

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Bankovanie Zariadenia 12 Výstroj Sacie Červené Osvetlenie Elektrické Vákuové Gua Sha Bankovanie Masér

Funkcie: 1. SALÓN ÚROVNI GUA SHA: Skúsenosti salon úrovni škrabanie účinky doma, rovnomerne škrípanie v rovnakom smere alebo v oblúku, a môžete získať rýchly škrabanie výsledok, keď v kombinácii s esenciálny olej (bez).

2. VÁKUOVÉ TECHNOLÓGIE: S negatívnym tlakom, vákuové nádoby, a to bankovanie zariadenie je bezpečné a spoľahlivé, poskytuje silný sací výkon, len s jedným stlačením, tlak môže byť uvoľnené, ľahké a pohodlné na používanie.

3. MULTI ÚČEL: Tento prístroj pomáha pri znižuje opuchy, zmierňuje bolesť, vyhnaní vietor, a eliminuje vlhkosť, aktivuje kožné lokálne, poskytovanie zahrievania a podpore celkovej rovnováhy v tele.

4. TELO RECOVERY: Bankovanie pomáha v aktivácii rôznych orgánov, zvyšuje ich funkčnú aktivitu, ktorá aids v zotavenie tela.

5. SVETLO UZDRAVENIE: Hrajú postavený v 6 vysokou energiou svetla, tento prístroj používa červené osvetlenie uzdravenie preniknúť hlboko do pokožky, aktivácia buniek pokožky a pomáha udržiavať mladistvý vzhľad.

Špecifikácia: Typ Položky: Bankovanie Zariadenia

Materiál: ABS

Typ batérie: Lítium-iónová batéria (vstavaný)

Kapacita batérie: 500mAh

Sacia Sila Výstroj: 12 výstroj

Inteligentný Načasovanie: 20 minút

Sacia Sila: -60-0KPa

Účinnosť: Kĺzavé bankovanie, Gua Sha, masáž

Použiteľné Diely: Ramená, brucho, pás, nohy

Platné Príznaky: Časté zostať až neskoro, sedavý spôsob práce, únava, nedostatok pohybu

Ako Používať: Napájania a Tlačidla Režimu fotoaparátu: 1. Stlačte a podržte na 1,5 sekundy pre zapnutie zariadenia.Na LCD obrazovke sa zobrazí odpočítavanie 20 minút, s červeným osvetlením na spodnej časti a indikátor batérie na (tento prístroj má 20 minút časovač a automaticky sa vypnú po 20 minút). 2. Stlačte a podržte na 1,5 sekundy vypnete, a LCD displej a spodný červený osvetlenie sa vypne. 3. Keď je zapnutá, krátkym stlačením tlačidla môžete prepínať režimy.Tento stroj má dva režimy, hlboko negatívny tlak režim a upokojuje dýchací režime. 4. Predvolené hlboko negatívny tlak režime, keď je zapnutá a negatívneho tlaku režim a červené osvetlenie sa automaticky zapne.Sacia Sila Kľúč: 1. Keď je zapnutá, predvolené nastavenie je 3. prevodový silu. 2. Krátkym stlačením môžete upraviť sacej sily a pracovať v 0-12-0 cyklus režime. 3. Každý krátke stlačenie pridáva jedno zariadenie, a na LCD displeji sa zobrazí príslušné silu výstroj.Po jednej sekunde, odpočítavanie sa zobrazí znova. 4. Keď sila dosiahne najvyššiu úroveň, krátke stlačenie opäť vráti na úroveň 0 a vypnite negatívny tlak funkciu. 5. Odporúča sa, ak chcete začať používať od 1. výstroj, keď používate prvýkrát, alebo keď koža nie je prispôsobené.

Zoznam Balíkov:

1 x Bankovanie Zariadenia

5 x Šálka

1 x Adaptér

1 x USB Kábel

1 x Návod

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za povinnosť, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Všetky recenzie

Príbuzné produkty