Profesionálne Súbory & Nárazníky Manikúra Dodáva Filer Buffer pre Starostlivosť o Nechty C1FF

€5.92 €7.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Acetón Nail Polish Remover

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Dosiahnutie nechty s náš Profesionálny Súbor.Táto sada obsahuje 18 základné nástroje pre všetky vaše leštiace a čistiace potreby, zabezpečiť dokonalú manikúru každý čas.

Navrhnuté pre pohodlie, naše ergonomické súbor ponúknuť pohodlné uchopenie a jednoduchú manipuláciu.Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, tieto odolné nástroje, ktoré poskytujú účinné tvarovanie a nárazníkov pre poľský vzhľad.

Vhodné pre nechtový nadšencov všetkých úrovniach, náš Profesionálny Súbor je ideálny pre tých, ktorí chcú udržiavať čistý a uprataný nechty.Či už ste začiatočník alebo skúsený používateľ, tento set je vhodný pre vás.

Z pohodlia vášho domova na profesionálne nastavenie, náš všestranný súbor je vhodné na rôzne príležitosti.Použite ho na osobnej starostlivosti alebo ponúkajú služby, manikúra ako kvalifikovaný technik.

Prekvapte svojich blízkych s náš Profesionálny Súbor, premýšľavý darček pre každého, kto si váži aj upravené nechty.Ideálne pre seba, alebo ako darček, toto nastavenie umožňuje príjemcov hýčkať seba krásne nechty.

Špecifikácie:

Materiál:Hubky

Súborov:Cca.18x2cm/7.09x0.79inch

Balenie Obsahuje:

18Pcs Manikúra Nástroje

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty