V Typ Hair Straightener Špirála Kadernícke Kefa, Hrebeň Na Vlasy Styling Klip Na Vyrovnávanie Špirála Pre Ploché Žehlička Na Vlasy Hrebeňom Príslušenstvo

€1.84 €2.87

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - KuZHEN

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Skvelý pomocník pre vaše ploché železo,to ploché železo špirála prílohu klip je skvelý doplnok k tradičnej vlasy rovnanie, ktoré môžu často zanechajú vaše vlasy pocit už suché a krehké.

2.Styling ako stylista doma,to ploché železo špirála robí narovnanie vlasov vánok, ako to umožňuje lepšiu kontrolu, zatiaľ čo styling pomocou nástrojov ako straightener ploché železo,naháňačiek špirála kĺže cez vlasy, zanecháva ju elegantný a hladké.

3.Premium materiálu,naše ploché železo špirála prílohu bol vyrobený z nylonu,plastové, pribrala a pevný, nie je ľahké zlomiť.

4.Vhodná veľkosť,hair straightener špirála je malé rozmery a nízku hmotnosť.môžete držať ho na narovnanie vlasov ploché železo pomôcť detangle a štýl vlasy, ako si ju narovnať.

5.Elektrické závlačky hrebeňa, nie je ľahké, aby sa džem na vlasy, nie je ľahké zlomiť vlasy, hrebeň až viac hladké,použite hrebeň narovnať vlasy prirodzene, hladké vlasy môžu výrazne zvyšuje vaše osobné obrazy a dať zmysel pre módu.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:elektrické závlačky vyrovnávaním špirála

Materiál:nylon + carbon fiber

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:9.3 cm/3.66 v* * 3.4 cm/1.34 v

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1 Ks Kosoštvorec vzor vlasy klip

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty