Roztomilý Vlasy, Hrebene S Zrkadla Prenosného Masážneho Skladací Mini Krásne Kreslené Medveď Zajaca Deti Malé Dievča Airbag Špirála Dieťa Darček

€0.41 €0.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Špirála
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Dvojité funkcia: štetiny, aby vaše vlasy upratané a zrkadlo robí svoju tvár make-up upratané.malé zrkadlo kefa robí veľkú dámu.pomáha pri skóre na každej strane.

2.Jednoduché použitie: stačí otvoriť na detangle vlasy uzlov a hladká ho.malé zrkadlo s kefou pracuje s všetky typy vlasov hrubé/thin/kučeravé/rovno/dlhé/krátke atď.

3.Odolný materiál: vyrobené z materiálu, pre hladké dotyku a bezpečné držanie bez hrany rezu.pružné gumené štetiny masáž vlasovej pokožky .

4.Dobrý darček voľbou pre dievčatá: ružová kawaii mini flip štetcom ako letnú dovolenku darček pre dievčatká.tiež vrecko make-up zrkadlo ako darček pre dievča priatelia, dcéry,dospievajúce dievčatá.

5.Hrebeň sa vyznačuje masáž častice, ktoré podporujú krvný obeh, a zmierniť tlak na pokožku hlavy,naše vlasy hrebeňa a zrkadlo nastaviť je ideálny pre cestovanie, ľahko montáž, vo vrecku, v kabelke, alebo spojka taška.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky: Prenosné zrkadlo airbag špirála

Materiál:plast + zrkadlo

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:7.8 cm/3.07 v*7 cm/2.75 v

Množstvo: 1Pcs

Balenie obsahuje:

1Pcs špirála

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty