21Pcs Pílou Sharpener Vysokú Tvrdosť Diamantu -Diamantové Brúsky Kolesá, Reťazové Súbor Pre Reťazové Píly Kameň Šperky Dreva

€12.88

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

21Pcs Pílou Sharpener Vysokú Tvrdosť Diamantu -Diamantové Brúsky Kolesá, Reťazové Súbor Pre Reťazové Píly Kameň Šperky Dreva JEDINEČNÝ DIZAJN REŤAZOVÁ PÍLA SHARPENER - Tieto leštenie, brúsenie súbory sú vyrobené z vysoko kvalitnej šmirgeľ častíc a kovové hriadeľ shanks pre efektívne brúsenie, pevný textúry, a trvanlivosť pre dlhodobé používanie.To je dôvod, prečo naše bitov posledných 20% dlhšie ako iné non-titánu á bitov, tak to je dôvod, prečo ste si vybrali nich.

OPAKOVANE A TRVANLIVÉ REŤAZOVÉ SÚBORY SORTIMENT Kvalitných diamond reťazová píla na ceruzky.Jedinečný dizajn, je vyrobená trvať dlho, robustná a pevná, nie je ľahké zlomiť, nedeformujte alebo ohnúť; ich rezbárstvo proces je v poriadku a brúsenie účinok je dobré, ktorá je opakovane slúžiť vás na dlhú dobu.

Vysokorýchlostné PÍLOU SHARPENER RÝCHLU PRÁCU - To je high-power pílou ostrenie nástroja, čo znamená, že aj formovaniu bluntest reťazca, môžete vidieť, ako rýchlo sa vaše ostrenie práce môžu byť vykonané len v priebehu niekoľkých minút.A zbaviť nepríjemné ručné brúsky raz a pre všetkých.To je skvelá náhrada za ruku reťazová píla súbor/ orezávatko.

ŠIROKÉ UPLATNENIE - Táto efektívna pílou brúska je ideálny spoločník pre reťazové píly.Na leštenie, brúsenie nástrojov môže byť široko aplikované na mechanických a leštenie kovov.Diamantový kameň súbory sú vhodné pre švové zváranie brúsenie, burr brúsenie a rôzne povrchy, leštenie, ako sú plesne, jade a drevo, atď.

DOMOV POMOC - Metal set zostruje reťazca, chráni reťaze, robí prácu ľahšie & bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým. 3 veľkosti [5/32inch, 3/16inch, 7/32inch ] kolies sú zabezpečené prostriedky, ktoré môžu pomôcť zvýšiť niektorý z reťaze tam.Vysoko efektívny pílou sharpener je jedinečný a praktický darček pre otcov, manželov, a drevorubači.

Materiál:Kov

farba:Zlatá

Obsah Balenia:

1 nastavte x pílou sharpener

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty