Tlmenie Mužov Bezpečnosť Proti Kolízii Nohavice Basketbal Školenia pančuchové Nohavice Legíny Kolien, Chránič Športové Kompresné Nohavice

€17.83 €48.19

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Hľadáte spoľahlivú ochranu počas hrať futbal?Naše čalúnená futbalové nohavice môže absorbovať vplyv a poskytujú dobré pokrytie a podporu pre váš bokov, stehien, lýtok a kostrč.S prednej a bočnej ochrany, sa môžete sústrediť na svoju hru bez obáv zranil.Vyrobené s vlhkosti wicking materiál, tieto nohavice sú pohodlné na nosenie v každej hre scenár.Ideálne pre futbalistov, ktorí chcú mať svoju hru do ďalšej úrovne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Basketbal Kolien

Farba: Čierna

Materiál: EVA

Rozsah použitia: Futbalových brankárov a iné športy, kde sú možné kolízie

Balenie zoznam:

Basketbal Kolien*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zabrániť nepohodliu: Tieto čalúnená futbalové nohavice sú vyrobené z celulárnej peny honeycomb dizajn, ktorý môže absorbovať vplyv a znížiť fyzické škody na vašom tele.

2.Pokročilé Technológie na Ochranu: Naše čalúnená futbalové nohavice funkcia high-kvalitný materiál (80% polyester+20% spandex) a EVA penového polyetylénu anti-kolízie častíc pre pokročilých ochranu.Vlhkosť wicking, vysoko-elastický odvod potu tkaniny zaisťuje ideálne pohodlie, umožňuje sústrediť sa len na hru.

3.Všetky-Kolo Ochrany: Enhanced s hrúbkou EVA polstrovanie, naše futbalové nohavice poskytuje maximálne pokrytie a podporu pre bokov, stehien, lýtok a kostrč, provideing kompletnú ochranu proti akémukoľvek nárazu alebo nárazu.

4.Bezkonkurenčná bočná Ochrana: Fortify sami proti strane kolízie s našimi čalúnená futbalové nohavice.Pribrala EVA hubky bloky strážiť vaše telo zo všetkých strán, poskytuje dokonalý predné a bočné ochrany.Hrať hru so svojimi najlepšími pokoj.

5.Rozsah použitia: Pre rugby, basketbal, futbal, paintball, hokej, snowboarding, lyžovanie, baseball, a iné kontaktné športy, náš čalúnená nohavice poskytujú všestranný ochranu.Pocit istoty v akejkoľvek platné scény a zostať pohodlné a zároveň udržanie si v bezpečí.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty