Pánske Rugby Futbalové Brankárske Dresy Čalúnená Futbal Školenia Oblečenie Hubky Cieľ Chovateľ Ochranné Košele Koleno

€12.83 €21.38

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naša mládež čalúnená tričko je vyrobené z vysoko kvalitnej honeycomb penového materiálu, ktorý chráni vaše telo počas kontaktné športy.S hrudníka, slezina, koleno, rebrá, a rameno na ochranu, je ideálny pre futbal, basketbal, futbal, paintball, hokej, baseball, a oveľa viac.Zostaňte v bezpečí pri hraní vašich obľúbených športov s našimi čalúnená tričko.

Špecifikácia:

Názov produktu: Brankár Tričko

Farba: Čierna

Materiál: EVA

Rozsah použitia: Futbalový brankár a iné športy s potenciálne kolízie

Balenie Zoznam:

Čalúnená futbal tričko*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: advanced vetranie a flexibilný materiál, konštrukcie, to čalúnená futbal tričko poskytuje maximálny komfort a pohyblivosti počas intenzívne hrateľnosť.Pot odvod textílie a anti-kolízie častíc ponúkajú vynikajúcu ochranu.

2.Výrazný Plást Štruktúre: Naše čalúnená futbal tričko je jedinečný plást štruktúre, vyrobené z plástu pena absorbuje vplyv, čím sa minimalizuje poškodenie vášho tela počas prehrávania.Dizajn dokonale kontúry vášho tela, poskytuje jedinečné pohodlie a flexibilitu na poli.

3.Ochrana tela: Chrániť sa pred vysokej intenzity zrážok s našimi čalúnená futbal tričko.Hrubé EVA hubky podložky poskytujú plný hrudník, slezina, koleno, rebrá, a rameno na ochranu, efektívne tienenie brankári od akéhokoľvek možného zranenia počas hrania hry.

4.Vynikajúce EVA Hubky Dizajn: Naše čalúnená futbal tričko je navrhnutý s pribrala EVA špongiu bloky na hrudníku a na ramenách zablokovať akéhokoľvek nárazu a chráni vaše telo.Zostaňte v bezpečí v oblasti s veľkou detaily a zvýšenú ochranu.

5.Všestranné Použitie v: Naše čalúnená futbal tričko zabezpečuje komplexnú ochranu počas kontaktné športy ako futbal, basketbal, futbal, paintball, hokej, baseball, a oveľa viac.Štít hrudníka, chrbta, ramien a luby z modriny a zranenia, s tričko, ktorý je široko používaný.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty