Skákacie Stlmiť Lopta Indoor Tichý Basketbal 24 cm Pena Basketbal Tichý, Mäkký Loptu Veľkosť 7 Vzduchu Bounce kros 3/5/7 Športové Hračky

€9.50 €19.01

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Polyuretánu
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Loptu

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Bezpečné a šetrné k životnému Prostrediu: Tento tichý basketbal je vyrobená špičkovou materiál s integrovaným tvarovanie, ktoré zaisťuje bezpečné a bezproblémové hry skúsenosť.Na polyuretánové materiálu je aj eco-priateľský a odolný, takže si môžete vychutnať hranie bez obáv o životné prostredie.

2.Nádherné Pena Basketbal: Dopriať tichý krytý basketbalové stretnutie s našimi Tichý Basketbal.Pretlačiť loptu a sledovať vzduchu uniknúť cez drobné otvory, vytvoriť ultra-tichý odrazí.Zlepšené penového materiálu zaručuje zvýšenú pružnosť, bez ťažkostí nafukovanie loptu.

3.Zníženie hluku: tichý basketbal je navrhnutý s nespočetné množstvo malých otvorov, ktoré absorbujú prichádzajúci zvuk a zabrániť hluku poškodenie okolitého prostredia počas prehrávania.Zvuk je postupne spotrebovaných v zrážok vo vnútri, takže basketbal tichšie a príjemnejšie.

4.Jemná Basketbal: Tento tichý basketbal robí žiadny hluk, keď ste driblovat alebo prejsť, tak si môžete vychutnať hry bez rušivých ostatných.Je ľahké uchopenie a nespôsobí žiadne poškodenie podlahy alebo steny.Je to ideálny basketbal pre vnútorné alebo vonkajšie použitie.To môže vydržať silný tlak a je odolný voči nárazom, zabezpečenie bezpečného odrazu rýchlo.

5.Zábava pre Všetkých: Tento tichý basketbal je ideálny festival alebo narodeniny darček pre vašich priateľov, ktorí milujú basketbal.To vám umožní zdieľať radosť z hry, bez rušivých ostatných.Ukážte svoju lásku a starostlivosť s týmto perfektný darček.

Priniesť bezpečnosť a zábavné hry s náš Tichý Basketbalovú Loptu.Nespočetné množstvo malých otvorov naplniť vzduchom, absorpciu prichádzajúci zvuk pre bezpečnú hru skúsenosti.Ideálny pre basketbal-milujúci priatelia, užite si to s redukciou šumu loptu bez rušivých susedov.

Špecifikácia:

Názov: Silent Basketbal

Materiál: Polyuretán

Veľkosť.

Médium: 18 cm/7.09 v (cca.), Č. 3 Loptu

Veľké: 21 cm/8.27 v (cca.), Č. 5 loptu

Nadrozmerné: 24 cm/9.45 v (cca.), Č. 7 loptu

Balenie Zoznam:

1 * Tichý Basketbal

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty