Auto Kožené Sedadlá Cleaner 100ml Leave-in Čistiaca Pena Auto Čistič Penový Sprej S UV Ochranou Pre Údržbu Automobilu Pre Riadenie

€7.37 €14.75

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Nie je potrebné umývať, stačí nastriekajte a utrite.Jednoduché použitie na palubnej doske a plátno povrchy.

Špecifikácie:

Čistý obsah: 100 ml

Skladovanie: Skladujte v chladnom a suchom mieste

Rozsah použitia: Automobilov, čistenie interiéru

Veľkosť produktu: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1 ks interiéru Vozidla pena cleane

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Interiér Rejuvenator: Odstránenie prachu na aute headlinerom pre nedotknutej vzhľad.Naše pena čistič obnovuje interiér na perfektnú kvalitu a odstraňuje ťažké, čalúnenie a koberce škvrny.

2.Ľahké Čistenie: rozlúčiť sa ťažkostí umývanie automobiloch s týmto jemný a účinný penový čistič.Jednoducho nastriekajte a utrite vlhkou utierkou.

3.Efektívne Výsledky: Naše Auto Penový Čistič bez námahy odstraňuje špinu, škvrny a zápach z vášho vozidla interiéru.S jednoduchým sprej, čakať, a utrite procesu, váš sedadiel, kobercov, čalúnenia, a dashboard budú ponechané pri pohľade úplne nové.

4.Rozsiahly Dosah: S jeho špecialitou vzorec, toto auto foam cleaner je určený na riešenie akejkoľvek škvrny alebo nečistoty, ktoré môžu byť na vašom aute, interiérové povrchy, ako sú prístrojová doska, dvere, automobilové sedadlá, volant, stredovej konzoly, alebo auto strechy.

5.Kompletné Čistenie: Udržujte svoje auto hľadáte svoju najlepšiu s týmto autom pena čistič, ktorý je schopný riešiť širokú škálu povrchov, vrátane auto kožené sedadlá, skončil koža, guma, plátno, a kovu.Ideálne pre všetky vaše čistiace potreby.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty